Κουφάλια:Σε αύξηση κεφαλαίου 10 εκατ. ευρώ προχωρά η ΜΕΒΓΑΛ

[divide icon=”circle” color=”#”]

Κουφάλια:Σε αύξηση κεφαλαίου 10 εκατ. ευρώ προχωρά η ΜΕΒΓΑΛ

mevgal1Καταψηφίστηκε η πρόταση για αναδιάρθρωση δανεισμού με τη συμμετοχή των funds Sankaty και Bartons. Με πλειοψηφία μεγαλύτερη του 72% η απόφαση για αύξηση κεφαλαίου.
 Συνήλθε σήμερα, 1η Ιουνίου 2016, Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.

Σχετικά με το πρώτο θέμα που αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, έπειτα από πρόταση της μετόχου κ. Μαίρης Χατζάκου, η εταιρία ενημέρωσε ότι αυτή αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί με ποσό ύψους 10.000.000 ευρώ. Η απόφαση λήφθηκε με ποσοστό μεγαλύτερο του 72% των μετόχων και συγκεκριμένα υπέρ ψήφισαν: η οικογένεια Χατζάκου, η ΔΕΛΤΑ και η οικογένεια Παπαδάκη-Χατζηθεοδώρου, ενώ η οικογένεια Συμεωνίδη απείχε.

Οπως αναφέρει η εταιρία, η καταβολή των χρημάτων θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αύξηση αυτή θα καλύψει σταδιακά τις υποχρεώσεις της εταιρείας και θα βοηθήσει στην ομαλοποίηση της ρευστότητας. Οι μέτοχοι που συμμετέχουν, ΔΕΛΤΑ και οικογένεια Χατζάκου, επενδύουν κεφάλαια στοχεύοντας στην αναπτυξιακή πορεία της ΜΕΒΓΑΛ. Η διοίκηση θα εντείνει την προσπάθειά της για εξυγίανση της εταιρείας.

Αναφορικά με το δεύτερο θέμα αναδιάρθρωσης του δανεισμού της εταιρείας με τη συμμετοχή των funds 

Sankaty και Bartons,
η πρόταση καταψηφίστηκε από την οικογένεια Χατζάκου, την οικογένεια Συμεωνίδη και τη ΔΕΛΤΑ, ενώ υπέρ ψήφισε η οικογένεια Παπαδάκη-Χατζηθεοδώρου.

Πηγή:euro2day.gr

5 comments

  1. Στις πλάτες των εργαζομένων και των παραγωγών!!!! Και ΑΝ ορθοποδήσει, τα κέρδη θα τα πάρουν οι ιδιοκτήτες….. και θα πουν στους εργαζόμενους, μην ζητάτε περισσότερα γιατί υπάρχει κίνδυνος να το κλείσουμε!!!!! Όλοι λοιπόν στην πλατεία των Κουφαλίων για να γιορτάσουμε το μεγάλο γεγονός της αύξησης κεφαλαίου που θα σώσει ΟΛΟ το χωριό!!!!

  2. Μάστορα, το καλό είναι πως προσπαθεί να ορθοποδήσει το εργοστάσιο για ΝΑ εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του…Δηλαδή είναι καλύτερο το να “κλείσει” άυριο;

  3. Να πλήρωνε και κανένα κτηνοτρόφος και υπαλλήλους καλό θα ήτανε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *