Κουφάλια:Στην Ιταλία η Εμμανουηλίδου του ΓΑΣ-Στίβος

 

Ένας αθλητής και μία αθλήτρια θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό φεστιβάλ σπριντ για την κατηγορία Κ16,  που θα διοργανώσει η ιταλική ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο (6-7/10) στο Ριέτι.

Μεγάλη τιμή για την περιοχή μας καθώς η πρωταθλήτρια μας Πολυνίκη Εμμανουηλίδου του ΓΑΣ Κουφαλίων και ο Κώστας Κεμανετζίδης (ΑΟ Σκύδρας)  θα πάρουν μέρος στους αγώνες, οι οποίοι στην ουσία είναι…προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 του 2010, που θα γίνει στην ίδια πόλη. Οι Ιταλοί προχώρησαν στη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα, προκειμένου να προετοιμάσουν τους αυριανούς πρωταθλητές για την εμπειρία της συμμετοχής σε μια μεγάλη διοργάνωση .

Τόσο η Εμμανουηλίδου όσο και ο Κεμανετζίδης, το 2020 θα ανήκουν στην κατηγορία Κ18 και θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στο Ριέτι, για τη συμμετοχή τους στο 3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην ιταλική πόλη. Οι δύο 15χρονοι αθλητές μας θα πάρουν μέρος στα 80 μέτρα.

Διπλή τιμή για την ομάδα του ΓΑΣ Κουφαλίων καθώς ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε για συνοδό των 2 αθλητών την προπονήτρια  Κατερίνα Αλεξοπούλου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΑΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Κ. Νόρας Τουπαρλάκη Αναγνωστοπούλου για την ευγενική της χορηγία προς την αθλήτρια μας Εμμανουηλίδου Πολυνίκη. Μόνο ρεκόρ υπόσχονται τα νέα spikes .Ευχόμαστε καλή χρονιά στο φροντιστήριο της κ. Νόρας και πολλές επιτυχίες στους μαθητές της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *