Κουφάλια:Ταλαιπωρία για τους μαθητές του ΕΠΑΛ-ΙΕΚ-Δεν λειτούργησε το σχολείο

Κουφάλια:Ταλαιπωρία για τους μαθητές του ΕΠΑΛ-ΙΕΚ-Δεν λειτούργησε το σχολείο

Παρά την ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από τον Δήμο Χαλκηδόνος το Σάββατο και στην οποία συμπεριλαμβανόταν και το ΕΠΑΛ- ΙΕΚ Κουφαλίων στα σχολεία που θα λειτουργήσουν, εντούτοις αυτό δεν κατέστη δυνατό σήμερα το πρωί, καθώς διαπιστώθηκε βλάβη στο σύστημα θέρμανσης και διαρροές σπασμένων σωληνώσεων.

Αυτό που προκαλεί βέβαια εντύπωση είναι το πως πάρθηκε απόφαση από του αρμόδιους του Δήμου να λειτουργήσει το συγκεκριμένο σχολείο αφού τα σοβαρά προβλήματα ήταν γνωστά όλη την προηγούμενη βδομάδα.Πήγαν τεχνικοί έκαναν αυτοψία και διαπίστωσαν ότι όλα ήταν εντάξει;Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και το βίντεο που σας παρουσιάζουμε μάλλον δεν πρέπει να εμφανίστηκε κανείς.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες  που κατέβαλαν η Δ/νση του σχολείου, καθηγητές και προσωπικό, ήταν γνωστό ότι τα προβλήματα συνεχιζόταν και η λειτουργία αδύνατη.Αποτέλεσμα τελικά ήταν να ταλαιπωρηθούν άδικα οι μαθητές (πολλοί από περιοχές εκτός Κουφαλίων) .

Αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση κατά την διάρκεια της ημέρας σχετικά με τον αν λειτουργήσει ή όχι αύριο Τρίτη το σχολείο.

4 comments

  1. Και το νηπιαγωγειο χαλκηδονας δε λειτουργησε κυριε Ηλιαδη.Πηγαμε το πρωι με τα παιδια αλλα ετσι οπως πηγαμε, γυρισαμε.

  2. Τωρα τι να πεις…;ΑΙΣΧΟΣ…τζαμπα ταλαιπωρια για τα παιδια και τους δασκαλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *