Κουφάλια:4ο Koufalia Hill Run 2021 (Virtual)

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων ανακοινώνει τη διοργάνωση του 4ου Koufalia Hill Run 2021 (Virtual).

To 2021 σεβόμενοι τις ειδικές συνθήκες της περιόδου το 4ο Koufalia Hill Run θα πραγματοποιηθεί και πάλι Virtually το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου (στο πλαίσιο του τουρνουά τένις Πανελλλήνιο Ε2 παιδιά 12 ετών).

Tο Koufalia Virtual Hill Run είναι μια πρόκληση στην οποία τρέχουμε μόνοι, είτε με λίγα κοντινά μας άτομα (οικογένεια, κοντινούς φίλους) σε διαδρομές που έχουμε ορίσει στο λόφο των Κουφαλίων, τηρώντας ευλαβικά τις αποστάσεις και τους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής. Στην πρόκληση μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει τρέχοντας ή περπατώντας στέλνοντας screenshot της προσπάθειάς του.  Οι δρομείς συμμετέχουν με προσωπική τους ευθύνη.

Ημερομηνίες: Στο 4ο Koufalia Virtual Hill Run μπορείτε να συμμετέχετε από το πρωί 18 μέχρι και το βράδυ 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Πώς μπορώ να λάβω μέρος.

Βήμα 1ο

Διαλέξτε την διαδρομή που επιθυμείτε:

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

  1. 6Km Hill Run Trail

Γήπεδα Τένις – Koufalia Hill Run- Μοναστήρι– Γήπεδα Τένις

  1. 9Km Hill Run Extended Trail

Γήπεδα Τένις – Koufalia Hill Run – Κεραίες πίσω από το  μοναστήρι – Γήπεδα Τένις 

  1. Για οικογένειες με μικρά παιδιά:

Αθλητικό παιχνίδι 1,5km (Τρέξε και Φύτευσε)

Γήπεδα Τένις – Πευκάκια – Γήπεδα Τένις

Αναλυτικές οδηγίες για τις διαδρομές στο site της διοργάνωσης.

Βήμα 2ο

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021, όποια μέρα και ώρα θέλετε, τρέξτε και χρονομετρήστε οι ίδιοι την διαδρομή σας με οποιαδήποτε εφαρμογή όπως: Strava, Garmin, RunKeeper ή όποια εφαρμογή του κινητού έχετε.

Βήμα 3ο

Υποβάλετε τα αποτελέσματά σας στο site της διοργάνωσης εδώ 

Απαιτείται:

φωτογραφία από το ρολόι σας με καταγεγραμμένη την διαδρομή και τον χρόνο που κάνατε σαν αποδεικτικό. 

Τρέξτε, ξεκουραστείτε, επαναλάβετε

Στο διάστημα των 2 ημερών μπορείτε να συμμετέχετε και να τρέξετε τις διαδρομές όσες φορές θέλετε, και για να συγκεντρώσετε χιλιόμετρα αλλά και για να ξεπεράσετε τον χρόνο των συναθλητών σας!

Αρκεί να κάνετε κάθε φορά την καταχώρηση στο site των αποτελεσμάτων σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι συμπολίτες μας, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

Τα παιδιά συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς τους σαν ομάδα. Για τους έφηβους-ες που θέλουν να τρέξουν μόνοι τους τις διαδρομές απαιτείται συγκατάθεση κηδεμόνα που θα πρέπει να έχουν μαζί τους στην εκκίνηση (σπιτάκι τένις) πριν ξεκινήσουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για γονείς με μικρά παιδιά θα βρίσκονται και στο σπιτάκι του τένις Κουφαλίων και στην σελίδα της διοργάνωσης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Τα αποτελέσματα κάθε μέρα θα ανεβαίνουν απευθείας στην ιστοσελίδα www.koufaliahillrun.gr για να παρακολουθείτε την χιλιομετρική και χρονική εξέλιξη των φίλων σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πληροφορίες και νέα σχετικά με την διοργάνωση παρέχονται στο site www.KoufaliaHillRun.gr και στην FB σελίδα της διοργάνωσης.

Τρέχουμε όποτε θέλουμε.

Τρέχουμε με όποιον θέλουμε.

Τρέχουμε με ασφάλεια.

Χορηγός

FÖRCH HELLAS K. VARDALIS

Χορηγός Επικοινωνίας

e-koufalia.gr

Υποστήριξη

Δήμος Χαλκηδόνος

Ευχαριστούμε την Agroplace.gr για την προσφορά των σπόρων αρωματικών φυτών για το αθλητικό παιχνίδι και το Τυπογραφείο Λιθογραφείο  (Σεϊτανίδης Νικόλαος Γ.) για τις εκτυπώσεις.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υπεύθυνη Διοργάνωσης

– Ιορδανίδου Δήμητρα 6977421163

Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων

– Γκογκίδης Δημήτρης 6972237838