Κουφάλια:Αγιασμός-Εγκαίνια Εκλογικού κέντρου παράταξης «Πρώτα ο Πολίτης» (vid-φώτο)

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Πρώτα ο Πολίτης” του υποψηφίου δημάρχου Μηντσιούδη Μαυρουδή έγιναν σήμερα στα Κουφάλια.Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος κ.Μηντσιούδης .

Ολόκληρη η ομιλία

Σεβαστοί Πατέρες, Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι στην τοπική Αυτοδιοίκηση,  Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,  Φίλες και φίλοι,

Καλημέρα σας Με τη βοήθεια του Θεού και της Εκκλησίας σήμερα ξεκινάμε επίσημα έναν αγώνα που είναι συνέχεια του αγώνα που για 5 ολόκληρα χρόνια δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα, ούτε μια ώρα , έναν αγώνα 5 ετών με τον οποίο καταφέραμε πράγματα που είχαν να γίνουν πολλά χρόνια στο Δήμο μας. Αυτά καταφέραμε να τα πετύχουμε μέσα από μια εξαιρετική, άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο, το φίλο μου το Γιάννη, τον οποίο γι ακόμη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη και ανεκτίμητη βοήθεια του.

Αγώνας στον οποίο βασική προτεραιότητα δόθηκε στη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών σε όλο το Δήμο Χαλκηδόνος και σήμερα μπορώ να σας διαβεβαιώσω, μπορώ να διαβεβαιώσω όλους τους Δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος από το Ξηροχώρι μέχρι το Λουδία και από τα Κουφάλια μέχρι την Αγχίαλο, πως θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος, με την ίδια ένταση και τα επόμενα 4 χρόνια, από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, κάνοντας πράξη το όνομα του Συνδυασμού μας ‘Πρώτα ο Πολίτης’.

Όπως ανέφερα και στην ιδρυτική διακήρυξη του Συνδυασμού πριν μερικές μέρες, για να επιτευχθούν τα παραπάνω, ώστε να έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα των πολιτών, χρειάστηκε η οικονομική εξυγίανση του Δήμου μας. Μια εξυγίανση που πετύχαμε με πάρα πολλή προσπάθεια και δουλειά, χάρη στη συνετή οικονομική διαχείριση καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων 5 ετών, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία του Δήμου μας και εν γένει του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία.
Παράλληλα με το οικονομικό αυτό νοικοκύρεμα, παραδώσαμε έργα υποδομής σε όλες τις Δημ. Ενότητες, έργα υποδομής που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και αυξάνουν ταυτόχρονα  τις παραγωγικές μας δραστηριότητες όπως τα αποχετευτικά δίκτυα στη Μεσημβρία, τη Γέφυρα, το Βαθύλακο, τη Χαλκηδόνα, τον βιολογικό σταθμό της Χαλκηδόνας, το αναβαθμισμένο δίκτυο ύδρευσης στον Άγιο Αθανάσιο, το αρδευτικό δίκτυο Κουφαλίων και την τροφοδότηση φυσικού αερίου στη Μεσημβρία, την Αγχίαλο και τα Κουφάλια.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε το 2014, θα συνεχιστεί με την ίδια ζέση, καθώς έχουμε ήδη μπροστά μας πολύ έργο να κάνουμε.
Έργα όπως 1) η ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου, 2) η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων, 3) η εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και ελέγχου διαρροών του Δικτύου ύδρευσης στις Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου και Κουφαλίων, 4) η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού των Κουφαλίων, 5) η κατασκευή του  δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στο Πρόχωμα, τον Καστανά και τον Ακροπόταμο και η σύνδεσή του με τον βιολογικό Ακροποτάμου 6) η αποχέτευση του Αδένδρου και o αγωγός σύνδεσης με τον βιολογικό της Χαλκηδόνας 7) η δημιουργία Πράσινου Σημείου 8) σύντομα θα αρχίσουν να υλοποιούνται τα αντιπλημμυρικά έργα στη νότια είσοδο των Κουφαλίων και η κατασκευή κυκλικού κόμβου , ένα έργο πνοής το οποίο θα βάλει τέλος στην ταλαιπωρία τόσων ετών των συνδημοτών μας.
Έργα που δεν μπορεί να τα υλοποιήσει κανείς καλύτερα από εμάς, διότι εμείς τα σχεδιάσαμε, τα παλέψαμε και τα κατακτήσαμε.
Και συνεχίζουμε το έργο μας το οποίο εμπλουτίζεται καθημερινά χάρη στο διαρκή σχεδιασμό μας για την επόμενη μέρα, σχεδιασμός που πετυχαίνεται με πολλή προσπάθεια και δουλειά. Ενδεικτικά σας αναφέρω 1) την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Γέφυρας (ΕΣΠΑ),χρηματοδότηση που μόλις πριν λίγες μέρες λάβαμε ύψους 674.138€ 2) ένταξη γηπέδου Γέφυρας και γηπέδου Αγίου Αθανασίου (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ) ύψους 674.000€ 3)για την ασφαλτόστρωση, κρασπέδωση και όμβρια επέκτασης Κουφαλίων, (leader), 500.000€ 4)για την ασφαλτόστρωση και κρασπέδωση επεκτάσεων Γέφυρας, Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας, 500.000€ 5) το αρδευτικό δίκτυο Μεσήμβριας προϋπολογισμού 11.000.000,00€
Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι μέχρι και σήμερα , οι δυνάμεις και προσπάθειες όλων μας ήταν στραμμένες στο να μη χαθεί ούτε μία ευκαιρία για το Δήμο, ούτε μία ευκαιρία για τους πολίτες.

Εμείς δεν εφησυχάζουμε… δεν κινούμαστε σε κενούς προεκλογικούς ρυθμούς, όπως κάνουν άλλοι που περιορίζονται σε θεωρητικές προτάσεις που δεν μπορούν να γίνουν πράξεις, και καταφεύγουν έτσι σε υποσχέσεις για εργασία δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στους συνδημότες μας εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη τους να βρουν δουλειά μέσα στις δύσκολες οικονομικές, εργασιακές και κοινωνικές συνθήκες.
ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ !!!

Πέντε χρόνια αυτό που μας χαρακτήρισε ήταν η εργατικότητα και η τιμιότητα μας.
Δεσμεύομαι προσωπικά προς όλους εσάς, αλλά και προς όλους του Δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος ότι , όπως στάθηκα μέχρι σήμερα δίπλα στον καθένα σας ξεχωριστά, αλλά και σε όλους μαζί, για κάθε πρόβλημα, είτε προσωπικό, είτε συλλογικό, έτσι με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ζέση αλλά και με πολύ περισσότερη δουλειά εγώ και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, κανένα ζήτημα που να δημιουργεί εμπόδια στην καθημερινότητα των Δημοτών μας.

Από όλους εσάς λοιπόν ζητούμε να μας δώσετε σ’ αυτόν τον αγώνα τη δύναμη με την ψήφο σας διότι αυτός ο αγώνας είναι νικηφόρος, είναι ένας αγώνας που θα είναι νικηφόρος για τον τόπο, θα είναι νικηφόρος για τον καθένα από αυτούς τους ανθρώπους που μένουν σε αυτόν τον τόπο, για ένα Δήμο υπόδειγμα, για ένα Δήμο με μέλλον, κάνοντας πράξη το όνομα του Συνδυασμού μας ‘Πρώτα ο Πολίτης’.
Σας καλώ λοιπόν να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε τη νίκη, μια νίκη που θα είναι πρώτα για τον πολίτη.

ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *