Κουφάλια:Ενημερωτική εκδήλωση για νέες πολιτιστικές δράσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για νέες πολιτιστικές δράσεις στο Δήμο Χαλκηδόνος με έδρα τα Κουφάλια

Την Τετάρτη 29-1-2020 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ευρεία συμμετοχή συμπολιτών μας, ενημερωτική εκδήλωση για νέες πολιτιστικές δράσεις. Η συζήτηση διεξήχθη σε ένα πολύ ευχάριστο, διαλογικό και εποικοδομητικό κλίμα. Εισαγωγικά έγινε γενική συζήτηση για το σκοπό και τους στόχους ενός συλλόγου ο οποίος πρέπει να λειτουργεί, με γνώμονα το συλλογικό καλό των μελών και του τόπου, καθώς επίσης και να διατηρεί τα ήθη και τα έθιμα στο χρόνο χωρίς να τα αλλοτριώνει.

Επισημάνθηκε επίσης ότι μέσα από το σύνολο των δραστηριοτήτων και των στόχων που έχει ένας σύλλογος μια σημαντική δράση του θα ήταν η αναπτέρωση της τοπικής αγοράς με πρωτοβουλίες που μπορεί να αναπτύξει για την τουριστική προβολή του τόπου του. Αποτέλεσμα της εκδήλωσης ήταν το εξής:

1) Η δημιουργία νέας μεικτής χορωδίας με μαέστρο τον κ. Γεώργιο Κεχαίδη, με μεγάλη συμμετοχή παλιών και νέων χορωδών,υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφαλίων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα τη δραστηριότητα της.

2) Η διεύρυνση με νέες συμμετοχές της νεοσυσταθείσας Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίων Κουφαλίων, μιας πρωτοπόρου δράσης στον τόπο μας, την οποία ξεκίνησε με πολύ αγάπη για το βιβλίο η κ. Κική Τσιχήτα.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΔΗΜΟΥΛΑ, ΓΑΤΙΔΟΥ ΜΑΛΑΘΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πρώτη συνάντηση της νέας μεικτής χορωδίας με μαέστρο τον κ.Γ.Κεχαιδη θα γίνει την προσεχή Πέμπτη 6-2-2020 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου Αριστοτέλης.
Υπεύθυνη επικοινωνίας-Μαρία Γατίδου Μαλαθούνη τηλ.6977189677

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *