Κουφάλια-ΕΠΑΛ:”Δεν θα σταματήσουμε.Θα πάμε παραπέρα”

Στην Διεύθυνση περιφερειακής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν σήμερα μαθητές, γονείς και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων ,πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας σχετικά με τα τεράστια κενά που υπάρχουν στο σχολείο τους.

Όπως καταγγέλλουν «η κατάσταση είναι πραγματικά απίστευτη! Τέλος Οκτωβρίου και λείπουν 33 ώρες Μαθηματικών (+12 υποστήριξης), Μηχανολόγων ΠΕ82 25 ώρες, Πληροφορικής 30 ώρες, Γεωπονίας 41 ώρες, 13 ώρες Γυμναστικής, 9 Αγγλικών και 9 Δημιουργικών Δραστηριοτήτων».

O περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Αλέξανδρος Κόπτσης είπε ότι παρά τις προσλήψεις που γίνονται δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν όλα τα κενά και ότι τον Νοέμβριο αναμένονται και άλλοι καθηγητές.

Για να συνεχίσει :

“Δέχομαι τα αιτήματα σας, δεν δεσμεύομαι ,μεταφέρουμε τα αιτήματα σας , συμπάσχουμε και συμπορευόμαστε και βοηθούμε όσο μπορούμε να λυθούν τα θέματα σας.”

Ο Δ/ντής του σχολείου  κ.Γιαλατζής Ιωάννης στη δική του παρέμβαση τόνισε ότι θα πρέπει οι “άνωθεν” να ενημερωθούν και να βρεθεί τρόπος για μόνιμη λύση.

Γονείς και μαθητές τονίζουν “Δεν θα σταματήσουμε.Θα πάμε παραπέρα.Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.Υπάρχουν υποψήφιοι μαθητές πανελλαδικών εξετάσεων που ακόμα δεν έχουν αρχίσει να διδάσκονται τα εξεταζόμενα μαθήματα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *