Κουφάλια:Επίσκεψη Καλυψώς Γούλα στο δήμο Χαλκηδόνος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη Καλυψώς Γούλα στο δήμο Χαλκηδόνας

Το δημαρχείο του δήμου Χαλκηδόνας στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Καλυψώ Γούλα.

Η κ. Γούλα συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Τσουκνιδά, συζήτησε για τα προβλήματα της περιοχής αλλά και το έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από την σημερινή διοίκηση του δήμου. Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος αναφέρθηκε στις δράσεις στους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής, του Πολιτισμού, του Περιβάλλοντος αλλά και στα ευρωπαϊκά προγράμματα που αξιοποιούνται για τον εκσυγχρονισμό του δήμου. Ειδική αναφορά έγινε στο ρόλο που διαδραμάτισε η Τοπική Αυτοδιοίκηση στα χρόνια της κρίσης, προκειμένου να στηριχτούν ομάδες του πληθυσμού που επηρεάστηκαν από αυτήν.

Η κ. Γούλα συνεχάρη τον κ. Τσουκνιδά για το έργο του κι εκείνος της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες ευρωεκλογές. Κατά την παραμονή της στο δημαρχείο η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ επισκέφτηκε τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του δήμου και συζήτησε μαζί τους.

Στη συνέχεια η κ. Γούλα βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε εξοπλισμό και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τον διαβητολόγο- παθολόγο και διευθυντή του Κέντρου Σταύρο Μπόνια. Μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής αναφέρθηκε στο ρόλο των Κέντρων Υγείας και του προσωπικού τους σε περιοχές απομακρυσμένες από τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ τόνισε πως πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα της κάθε κυβέρνησης η ενίσχυσή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *