Κουφάλια:Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα

Τα Κουφάλια επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη ο Περιφερειάρχης κ.Απόστολος Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από τον πρώην δήμαρχο και νυν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ.Παναγιώτη Δαϊκούδη και τον περιφερειακό σύμβουλο κ.Γιώργο Τσαλώνη.

Ο κ.Τζιτζικώστας αρχικά συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος Γιάννη Τσουκνιδά και συζήτησαν για τις εργασίες που υλοποιούνται στο  αρδευτικό δίκτυο, καθώς και με στελέχη και εργαζόμενους στο Δήμο.
Επισκέφθηκε επίσης, το Αστυνομικό Τμήμα Κουφαλίων στο οποίο υπάρχει σοβαρή έλλειψη στοιχειωδών μέσων και υποστελέχωση,  με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιτελέσουν σωστά το έργο τους οι Αστυνομικοί. Και όπως χαρακτηριστικά είπε ο περιφερειάρχης

“Είναι αδιανόητο σε μια τόσο μεγάλη περιοχή το κεντρικό Αστυνομικό Τμήμα να διαθέτει μόλις ένα περιπολικό”
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, όπου όπως δήλωσε

“Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, μετά τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας με νέα μηχανήματα στο Ακτινολογικό και Οδοντιατρικό τμήμα, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.”


Επίσης έκανε και μια βόλτα στη λαϊκή Αγορά και το κέντρο των Κουφαλίων όπου συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επαγγελματίες για τα θέματα της περιοχής.
Τέλος επισκέφθηκε το Ιερό Ησυχαστήριο Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά Κουφαλίων, το γυναικείο μοναστήρι πρότυπο, με τις 31 μοναχές 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *