Κουφάλια-ΕΠΑΛ:Ευχαριστήριο και επίσκεψη από τα “Παιδιά της Άνοιξης”

Ευχαριστήριο

Ο Διευθυντής και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του Εργαστηριακού Κέντρου Κουφαλίων στο ΕΠΑΛ Κουφαλίων εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την κυρία Γιαλαμουίδου Ζωή για την ευγενική δωρεά συσκευών και αναλωσίμων υλικών περιποίησης νυχιών που έκανε, για να ενισχύσει το Εργαστήριο Αισθητικής του σχολείου μας.

Ενέργειες όπως αυτή, πέραν της υλικής αξίας που έχουν, εν μέσω μάλιστα της κακής οικονομικής συγκυρίας, συνιστούν και σπουδαίο ηθικό κίνητρο στην προσπάθειά μας να υπηρετήσουμε την επαγγελματική εκπαίδευση στον τόπο μας. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πράξη, η οποία ελπίζουμε ότι θα βρει μιμητές.

Επίσκεψη από τα “Παιδιά της Άνοιξης”

Στις 21 Φεβρουαρίου 2019 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, επισκέφτηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά ;τα εργαστήρια του 1ου ΕΚ Κουφαλίων με σκοπό να δεχθούν περιποιήσεις προσώπου από τους μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Αισθητικής και να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες με τους μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας του ΕΠΑΛ Κουφαλίων.

Όπως κάθε χρονιά, τα παιδιά απόλαυσαν τις περιποιήσεις, τα παιχνίδια αλλά και την παρέα των μαθητών του ΕΠΑΛ.  Διασκέδασαν και στο τέλος αποχαιρετίστηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου μας με την ευχή να επαναλάβουμε την συνάντηση και τον επόμενο χρόνο.

Η διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων, του 1ου ΕΚ Κουφαλίων, όπως και οι υπεύθυνοι καθηγητές των παραπάνω ειδικοτήτων θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του σχολείου «Τα παιδιά της Άνοιξης», για την μακρόχρονη φιλία και συνεργασία τους. Θεωρούμε ότι με τον τρόπο αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε σχέσεις που, το πιθανότερο, ούτε οι μαθητές του σχολείου μας ,ούτε οι μαθητές του προσφιλούς σχολείου θα είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν. Ένα μάθημα ζωής που διδάσκει στα παιδιά την έννοια της φιλίας και της αλληλοβοήθειας.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων του ΕΚ Κουφαλίων:

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Χατζόπουλος Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *