Κουφάλια:Μαθήτριες του ΕΠΑΛ περιποιήθηκαν τις κυρίες του ΚΑΠΗ

Στις  19/3/2019 οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης  του τομέα Αισθητικής του 1ου ΕΠΑΛ – 1ου ΕΚ Κουφαλίων επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ Κουφαλίων και προσέφεραν υπηρεσίες περιποίησης προσώπου στις κυρίες του ΚΑΠΗ. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησαν τα έφτιαξαν οι ίδιες οι μαθήτριες, στα πλαίσια ενός έργου παρασκευής φυσικών καλλυντικών προϊόντων που πραγματοποιούν αυτή την περίοδο με την υποστήριξη του προγράμματος «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ»

Η δράση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι κυρίες, αλλά και οι μαθήτριες, απόλαυσαν ιδιαιτέρα τη διαδικασία της περιποίησης και τα αποτελέσματα που είχε. Στο τέλος οι κυρίες του ΚΑΠΗ ζήτησαν να ανανεωθεί το ραντεβού για μια ακόμη φορά, ώστε να μπορέσουν να δεχθούν τις περιποιήσεις των παιδιών όλες τους, αφού την πρώτη φορά μπόρεσαν να περιποιηθούν μόνο ένα μέρος απ’ αυτές.

Η διεύθυνση του ΕΠΑΛ και του ΕΚ Κουφαλίων καθώς και η υπεύθυνη καθηγήτρια του έργου κα Πιπερίδου Αργυρή, ευχαριστούν θερμά την διεύθυνση του ΚΑΠΗ και όλες τις κυρίες για την ευγενική υποδοχή και για την άψογη συνεργασία τους, και ανακοινώνεται ότι ήδη έχει κανονιστεί να επαναληφθεί η παραπάνω δράση την Τετάρτη 03 Απριλίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *