Κουφάλια:Ο εντυπωσιακός Απολογισμός Έργων & Δράσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά από πλευράς δράσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου πλησιάζει προς το τέλος της.Τα μέλη του συλλόγου Γονέων& Κηδεμόνων έκαναν τον απολογισμό τους που μόνο θαυμασμό προκαλεί

ΘΕΜΑ : ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ.

Αγαπητοί γονείς /κηδεμόνες των μαθητών /μαθητριών ,
Η σχολική χρονιά οδεύει προς το τέλος και πριν την εκπνοή της, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε με τις δράσεις και τα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018-2019.
Πριν και πάνω όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Διδασκόντων και την διευθύντρια του σχολείου μας κα Γκάρου για την αμέριστη στήριξη από την αρχή που ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Σύλλογος έως και τώρα. Δίπλα μας και όχι απέναντι σε κάθε βήμα μας ,σε κάθε σκέψη μας .Να ευχαριστήσουμε όλους εσάς του γονείς που μας στηρίξατε χωρίς δεύτερη σκέψη και βοηθήσατε να κάνουμε πράξη όσα αρχικά σκεφτήκαμε και θέλαμε να πραγματοποιήσουμε για ένα σχολικό περιβάλλον πρότυπο .Πραγματοποιήθηκαν τα κατωτέρω

 • 1. Λαχειοφόρος αγορά με την στήριξη των επαγγελματιών της περιοχής .
  2. Αντικατάσταση της εξωτερικής πινακίδας /φωτεινής επιγραφής .
  3. Αγορά projectora για κάλυψη ανάγκης στην αίθουσα εκδηλώσεων.
  4. Διοργάνωση εκδήλωσης «Γνωριμία με τους Πλανήτες» Φορητό Πλανητάριο .
  5. Αγορά 10 πύργων και 4 οθόνες προς αντικατάσταση των παλιών υπολογιστών και ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού στην αίθουσα υπολογιστών.
  6. Κάλυψη εξόδων και δώρων για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
  7. Διοργάνωση Διημερίδας με θέμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική» με συμμετοχή μαθητών /μαθητριών μετά από ανοιχτό κάλεσμα σε όλα τα σχολεία του Δήμου .
  8. Διοργάνωση θεατρικής παράστασης «Ο Καραγκιόζης και το Χρυσό Μήλο»
  9. Με προσωπικές ενέργειες του Συλλόγου μας στην Eurobank EG παραλάβαμε από αυτήν ως χορηγία 2 Ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
  10. Με προσωπικές ενέργειες του Συλλόγου μας στο New York College /Αθηνών παραλάβαμε ως χορηγία 7 ηλεκτρονικούς υπολογιστές . Κάλυψη εξόδων μεταφοράς Δωρεά από την μεταφορική ΣΩΤΗΡΙΟΥ .
  11. Με προσωπικές ενέργειες του Συλλόγου μας στην Nestle παραλάβαμε ως χορηγία 10 laptop και 10 επίπεδες οθόνες .
  12. Πρωτοβουλία των δασκάλων μας και στήριξη του Συλλόγου μας για τα «Έγχρωμα Μηνύματα» στα σκαλοπάτια του σχολείου .
  13. Με προσωπικές ενέργειες του Συλλόγου μας στο Ίδρυμα Μελίνας Μερκούρη παραλάβαμε ένα φωτοτυπικό μηχάνημα επαγγελματικής χρήσης για κάλυψη αναγκών του σχολείου μας .
  14. Με προσωπικές ενέργειες του Συλλόγου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είμαστε σε διαδικασία παραλαβής από Βρυξέλλες έπιπλα ,γραφεία ,ερμάρια για κάλυψη αναγκών στον πολυχώρο που ετοιμάζουμε .
  15. Πρωτοβουλία του Συλλόγου η διοργάνωση της εβδομάδας εθελοντισμού με την δωρεά του νεφελοποιητή στο ΚΥ Κουφαλίων .Στήριξη και βοήθεια των δασκάλων μας ,διευθύντριας ,επαγγελματιών ,δημοτών καθώς και άλλων σχολείων στην επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης .
  16. Παρέμβαση στην Δημοτική Αρχή για την στήριξη με υλικά ,χρώματα , για το πέρασμα του πατώματος στην βιβλιοθήκη ,ανάπλαση και ανανέωση του εξωτερικού τοίχου του σχολείου . Κάλυψη εξόδων από το Σύλλογο .
  17. Αγορά βιβλίων για την μέρα φιλαναγνωσίας .
  18. Έπιπλο /γραφείο για την βιβλιοθήκη, αγορά χαλιού .
  19. Ηλεκτρολογικές εργασίες.

Οι δράσεις αυτές αποτελούν το προοίμιο αυτών που θα ακολουθήσουν .

Με εκτίμηση τα μέλη του Συλλόγου

Πρόεδρος Στέλλα Βαλσαμάκη –Γαλάνη
Αντιπρόεδρος Μαρία Ισμαηλίδου
Γραμματέας Μαρία Μαργούτα
Ταμίας Μαρία Γιουμπάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *