Κουφάλια:Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο Koufalia Hill Run

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Koufalia Hill Run που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κουφαλίων και σε συνεργασία με τους Hill Runners.

Το Σαββατοκύριακο 18-19/09 και για 48 ώρες δρομείς είχαν την δυνατότητα να τρέξουν μόνοι τους σε 2 σηματοδοτημένες διαδρομές στο Λόφο των Κουφαλίων 6 km και 9km. Η διοργάνωση αποφάσισε να κάνει τον αγώνα Virtually και φέτος με τον κάθε δρομέα να επιλέγει όποια μέρα και ολιγομελής παρέα θέλει για να τρέξει μέσα στο σαββατοκύριακο. Σκοπός ήταν να αποφύγουμε τον συνωστισμό των συμμετεχόντων λόγω της πανδημίας.

Οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους έστελναν φωτογραφία με τις επιδόσεις τους στο site www.koufaliahillrun.gr, όπου και γινόταν άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων  και συμμετείχαν έτσι σε μια αναμέτρηση για να ξεπεράσουν τον χρόνο των συναθλητών τους.

Για τις οικογένειες με μικρά παιδιά υπήρχε αθλητικό παιχνίδι 1,5km, σε μια κατά το πλείστο χωμάτινη διαδρομή που διέσχιζε το περιαστικό δασάκι των Κουφαλίων, όπου παιδί και συνοδός ακολουθούσαν σημάδια μέσα στο δάσος και στο Λόφο φύτευαν και πότιζαν παρέα σπόρους αρωματικών φυτών.

Μας γέμισε χαρά το χαμόγελο όλων και η διάθεση να τρέξουν στο όμορφα μέρη μας ξανά, που και άτομα εκτός Κουφαλίων βρήκαν υπέροχα. Οι οικογένειες με παιδιά έκλεψαν την παράσταση καθώς η συμμετοχή τους ήταν πολύ μεγάλη και το χάρηκαν μικροί και μεγάλοι! «Το περιμέναμε έναν χρόνο» μας είπε μητέρα παιδιού.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πανελλήνιου τουρνουά τέννις Ε2 ηλικίες 12 ετών που λάμβανε χώρα παράλληλα στα γήπεδα του Τένις Κουφαλίων.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς, τον Δήμο Χαλκηδόνας και τους εθελοντές  για την σημαντική συμβολή τους, που δούλεψαν με ζήλο και συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Φυσικά όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα που τίμησαν με την παρουσία τους στο event.

Και του χρόνου και υγεία!

Χορηγός

FÖRCH HELLAS K. VARDALIS

Χορηγός Επικοινωνίας

e-koufalia.gr

Υποστήριξη

Δήμος Χαλκηδόνος

Ευχαριστούμε την Agroplace.gr για την προσφορά των σπόρων αρωματικών φυτών για το αθλητικό παιχνίδι και το Τυπογραφείο Λιθογραφείο  (Σεϊτανίδης Νικόλαος Γ.) για τις εκτυπώσεις.

Υπεύθυνη Διοργάνωσης

– Ιορδανίδου Δήμητρα

Πρόεδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων

– Γκογκίδης Δημήτρης