Κουφάλια:Ομιλία Σταύρου Αναγνωστόπουλου-“Δύναμη Αναγέννησης-Νέα Αρχή”

Από τον συνδυασμό “Δύναμη Αναγέννησης-Νέα Αρχή” λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στα Κουφάλια, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20/5/2019, ο συνδυασμός ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ’’. Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές και ενθουσιώδης κοινό, τόνισε ότι:

‘’Σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση βρίσκονται αντιμέτωπες δύο διαφορετικές πολιτικές φιλοσοφίες. Από την μια  πλευρά βρίσκεται η πολιτική φιλοσοφία της καρέκλας και της προσωπικής ματαιοδοξίας. Της εξάρτησης, των πελατειακών σχέσεων,  και του συμφέροντος. Όλων όσων εδώ και δεκαετίες έχουν προσφέρει στον τόπο τους ελάχιστα σε σχέση με όσα έχουν  εισπράξει και έχουν επωφεληθεί για τον εαυτό τους.

Από την άλλη βρίσκεται η δική μας πολιτική φιλοσοφία που προτάσσει το σύνολο και όχι το άτομο. Μια νέα   διαφορετική σύγχρονη και κυρίως  ξεκάθαρη  πρόταση  για το μέλλον του τόπου μας. Μια πρόταση που βασίζεται στις αρχές της αξιοκρατίας και του δικαίου, της ισόρροπης ανάπτυξης, της ενότητας, της ειλικρινούς και ανιδιοτελούς προσφοράς.’’

Στη συνέχεια στηλίτευσε την πολιτική επιχειρηματολογία, των γαντζωμένων επί είκοσι και πλέον χρόνια στις καρέκλες της τοπικής εξουσίας, επιχειρηματολογία με βάση τον τοπικισμό, αναφέροντας:

’’Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι το διακύβευμα δεν είναι ούτε οι τοπικές κοινωνίες, ούτε το μέγεθος ή η ποσότητα των έργων που έγιναν σε αυτές. Μακάρι να γίνονται έργα παντού. Και εμείς για αυτό θα προσπαθήσουμε. Δεν έχουμε πρόβλημα με τις κοινωνίες και τους ανθρώπους. Δεν ερχόμαστε να διχάσουμε τους συνδημότες μας. Ερχόμαστε να συνθέσουμε και να ενώσουμε. Για μένα και για τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό μας τα τοπικιστικά διλήμματα και οι πελατειακές σχέσεις, είναι πολιτικά παιχνίδια που δεν μας εκφράζουν και δεν αξίζουν στους συνανθρώπους μας, στους συνδημότες μας, στην κοινωνία μας.’’

Κατόπιν αναλύθηκαν οι βασικοί άξονες του προγράμματος και ιδιαίτερα αυτά που προβλέπονται για τη δημοτική ενότητα Κουφαλίων, ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην άμβλυνση των αντιθέσεων, στην ίση μεταχείριση των κοινωνιών με βάση τα πραγματικά και άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ένα  πρόγραμμα που ιεραρχεί ανάγκες και στοχεύει στο να δημιουργήσει ισχυρές βάσεις ανάπτυξης για τις επόμενες δεκαετίες.

Ακολούθως ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος παρουσίασε του υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε:

‘’Όλοι μαζί, θα αποδείξουμε στην πράξη πως ο  συνδυασμός μας  ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ είναι η πρωτοπόρος πολιτική δύναμη του Τόπου μας. Είμαστε δυνατοί, γιατί δεν έχουμε εξαρτήσεις, από κανέναν. Δεν είμαστε μαριονέτες. Δεν έχουμε καθοδηγητές και πατρόνους. Δεν ελεγχόμαστε και δεν χειραγωγούμαστε από πουθενά. Είμαστε η αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη πολιτική κίνηση που θέλει να συνθέσει, να ενώσει και να αγκαλιάσει τη κοινωνία. Στις επερχόμενες εκλογές οφείλουμε να δώσουμε στον τόπο μας την ευκαιρία για μια νέα αρχή. Να τον οδηγήσουμε στη νέα εποχή. Υπεύθυνα, ισότιμα και δημοκρατικά ξεπερνάμε το παρελθόν και τους εκφραστές του και βαδίζουμε μαζί στο μέλλον. Ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών των πολιτών του δήμου μας για ένα διαφορετικό, νέο και ελπιδοφόρο αύριο.’’

Γραφείο τύπου συνδυασμού “Δύναμη Αναγέννησης-Νέα Αρχή”

BINTEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *