Κουφάλια:Πρωτιές για Εμμανουηλίδου-Μιχαηλίδου

Πρωτιές από ΠΟΛΥΝΙΚΗ και ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Η 2η ημερίδα κλειστού στίβου του 2022 που διεξήχθη σήμερα στο στάδιο Αμπελοκηπων ήταν θριαμβευτική για τα δύο κορίτσια μας.

Η Πολυνικη Εμμανουηλίδου στα 60μ γυναικών με εκπληκτική κούρσα κατέκτησε άνετα την 1η θέση με επίδοση 7″52 που είναι και ισσοφαριση το ατομικού ρεκόρ της. 2ος αγώνας για την Πολυνίκη 2η πρωτιά και με αυτές της εμφανίσεις της εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Βαλκανικούς αγώνες Κ20 που θα διεξαχθούν στο Βελιγράδι το επόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου.

Η Νικολέτα Μιχαηλίδου με μια φανταστική εμφάνιση πήρε την 1η θέση στο άλμα εις ύψος γυναικών με 1.65μ κάτι που είχε καταφέρει και το προηγούμενο Σάββατο στην 1η ημερίδα. Με την επίδοση αυτή η 16χρονη Μιχαηλίδου είναι η κορυφαία αθλήτρια ύψους στην Ελλάδα στην κατηγορια Κ18, αλλά και στην κατηγορία Κ20 συγκατοίκει στην κορυφή με άλλες δύο αθλήτριες δύο χρόνια μεγαλύτερες. Αυτό σημαίνει ότι και αυτή έχει ελπίδες να επιλεχθεί από τον Εθνικό προπονητή στην Εθνική στίβου Κ20 για τους Βαλκανικούς αγώνες το επόμενο Σάββατο. Να σημειώσουμε ότι η Μιχαηλίδου επανήλθε στους αγώνες μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού.

Ένα μεγάλο μπράβο στις δύο αθλήτριες του ΑΣΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ για τις επιτυχίες τους, καθώς και πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια τους Κατερίνα Αλεξόπουλου που πρέπει να είναι περήφανη για τις επιτυχίες των παιδιών της. Η Πολυνικη και η Νικολέτα προπονούνται καθημερινά στο στάδιο Κουφαλιων