Κουφάλια:”The Basemen”-Για ροκ καταστάσεις…

Μια νέα ροκ μπάντα δημιουργήθηκε πριν περίπου δύο χρόνια στα Κουφάλια.Βαφτίστηκε “The Basemen” και βάλθηκε να μας τρελάνει στις..ροκιές!Με φανατικό κοινό που τους ακολουθεί όπου παίζουν , η μπάντα ξεκίνησε σαν μια φιλική παρέα αποτελούμενη από τον Μιχάλη, τον Γιάννη, τον Πέτρο και τον Κωστή .

Τόπος συνάντησης και προβών …. μα φυσικά ένα υπόγειο. Από κει πήρε και το όνομά της η μπάντα. Base-men (Basement= υπόγειο) .

Τους πρώτους μήνες δεν υπήρχε τραγουδιστής , αλλά αρκετά σύντομα έγινε η γνωριμία με τον Μανώλη. Τα ακούσματά του , το στυλ μουσικής που τραγουδούσε, «έδεσαν» αμέσως με το στυλ της μπάντας.

Είναι μια μπάντα ροκ, με το Ρο κεφαλαίο! Το ρεπερτόριό τους περιέχει τραγούδια από τις δεκαετίες ’60 ’70 και ’80 , όλα αγαπημένα, κλασικά Ροκ.

Το 2019 δώσανε πέντε συναυλίες στη γύρω περιοχή: Κουφάλια- Πέλλα- Χαλκηδόνα, με την τελευταία στο MAUVE CAFE coffee & brunch στα Κουφάλια στις 28/12, απ όπου είναι και τα στιγμιότυπα στο βίντεο.

Όπως λένε τα μέλη της μπάντας:

“Η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου που έρχεται στις συναυλίες μας, μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε, να ανανεωνόμαστε και να τα δίνουμε όλα στη σκηνή!”

The Basemen

Μπάσο :  Πέτρος Αλτινίδης

Πλήκτρα : Κωστής Ζαρογουλίδης

Φωνή-Κιθάρα : Μανώλης Πασχαλίδης

Κιθάρα : Γιάννης Τζίκας

Τύμπανα : Μιχάλης Φαργκάνης

ΒΙΝΤΕΟ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *