Κουφάλια:Ρομά πήγαν με φορτηγό σε μάντρα για να κλέψουν αυτοκίνητα !

Αστυνομικοί  του Τμήματος Ασφαλείας  Χαλκηδόνας προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για περιπτώσεις κλοπής αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα οι δράστες  μετά από έρευνα που έκαναν στην ευρύτερη περιοχή Κουφαλίων , εντόπισαν μάντρα στην οποία υπήρχαν τέσσερα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα λόγω παράδοσης πινακίδων (2 λειτουργικά και 2 μη λειτουργικά).

Την Τρίτη 21/09/2021 μετέβησαν με ανατρεπόμενο φορτηγό το οποίο έφερε γερανό  στην εν λόγω μάντρα , όπου πήδηξαν φράχτη και μετέφεραν οχήματα και διάφορα αντικείμενα πλησίον αυτής προκειμένου να τα φορτώσουν στο φορτηγό τους.

Μετά από ενημέρωση διερχόμενου πολίτη, δυνάμεις του τμήματος ασφαλείας Χαλκηδόνος και Ο.Π.Κ.Ε. προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο , όπου συνέλαβαν επ αυτοφώρω τέσσερεις δράστες (Ρομά) , οι οποίοι είχαν προβεί στην φόρτωση τεσσάρων οχημάτων Ι.Χ.Ε.

Από τη προανάκριση που ενέργησε το Τ.Α. Χαλκηδόνος αναζητούνται άλλοι τρεις δράστες οι οποίοι αποχώρησαν προ αφίξεως των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ τα οχήματα αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.