Κουφάλια:Στις επίλεκτες της Εθνικής η Αντωνιάδου του Εν Χορώ

Η 14 χρονη αθλήτρια του Εν Χορώ Αντωνιάδου Μαρία είναι μέσα στις επίλεκτες αθλήτριες της Εθνικής ομάδας ρυθμικής σύμφωνα με  ανακοίνωση της ομοσπονδίας και μετά τα τεστ που έγιναν.

Η νεαρή Γιαννιτσιώτισσα ξεκίνησε από 7 χρονών να  κάνει ρυθμική γυμναστική και τα τελευταία δυο χρόνια προπονείται στα Κουφάλια και στον Εν Χορώ.

Η Μαρία μετά την ευχάριστη είδηση δήλωσε:

” Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα.Eβαλα έναν στόχο και τον πέτυχα.Hταν το όνειρο μου να το καταφέρω και ειμαι πολύ περήφανη γι αυτό.Νιώθω πολύ ωραία στον σύλλογο μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ, την Oλυμπιονικη Μαρία Σανσαρίδου,την Νατάσα Ζωγράφου,την Μιρέλλα Παραστατίδου και τον Γιάννη Μάρτο, που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν.”

Ο σύλλογος “Εν Χορώ” σε ανακοίνωση του τονίζει:

“Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που μια αθλήτρια μας κατάφερε και μπήκε στις επιλογές της εθνικής. Η Μαρία είναι ένα ταλέντο που με σκληρή δουλειά κατάφερε αυτή την μεγάλη επιτυχία.
Αν και ο σύλλογος μας ξεκίνησε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, πιστεύουμε ότι έχει αρχίσει και φαίνεται η δουλειά που γίνεται από όλο το προπονητικό τιμ.Ειμαστε αισιόδοξοι ότι θα έρθουν και άλλες επιτυχίες”

Η ιδρύτρια του συλλόγου γυμνάστρια Νατάσα Ζωγράφου μας είπε :

“Θέλω να συγχαρώ την αθλήτρια μας Μαρία Αντωνιάδου γι αυτή της την επιτυχία και να ευχαριστήσω την Μαρία Σανσαριδου που με τον ερχομό της στην ομάδα πιστεύω ότι έχουμε ανέβει επίπεδο και η συνεργασία μας αποφέρει καρπούς .Ευχομαι καλή επιτυχία στη Μαρια και καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά του συλλόγου ”