Κουφάλια:Στον “ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας” Εμμανουηλίδου-Ρεϊζάκης-Μιχαηλίδου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τον δρόμο που χάραξε η προπονήτρια ακολουθούν 3 μεγάλα ταλέντα του ΓΑΣ Κουφαλίων. Οι αθλητές της Κατερίνας Αλεξοπούλου, Πολυνίκη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ, Άγγελος ΡΕΙΖΑΚΗΣ και Νικολέτα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ είναι ανάμεσα σε πολλούς αθλητές που επέλεξαν να ακολουθήσουν την προπονήτρια τους στο επόμενο βήμα της.

Από την νέα σεζόν που ήδη άρχισε θα αγωνίζονται με την ανερχόμενη δύναμη του στίβου την ομάδα του ΑΣΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Μεταγραφή λοιπόν για τους 3 πρώην αθλητές του ΓΑΣ που βλέπουν με πολύ αισιοδοξία το μέλλον.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (2003) είναι η κορυφαία σπρίντερ της νέας γενιάς έχοντας πλέον στην κατοχή της εκτός από τα πολλά Ευρωπαϊκά και Πανελλήνια μετάλλια και 4 Πανελλήνια ρεκόρ. Η φετινή χρονιά έχει πολλές προκλήσεις για την διεθνή αθλήτρια με κορυφαίους στόχους την Παγκόσμια Γυμνασιάδα στην Κίνα και τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Κ18 στο ΡΙΕΤΙ της Ιταλίας.

Ο Άγγελος Ρειζάκης (2003) είναι ένας ανερχόμενος αθλητής της παρατεταμένης ταχύτητας (400-800μ) με πολλές διακρίσεις. Φέτος συμμετείχε στους τελικούς των 400 και 800μ στα Πανελλήνια Κ18 και Κ20.

Η μικρή Νικολέτα Μιχαηλίδου (2006) είναι το ανερχόμενο αστέρι στο άλμα εις ύψος. Πήρε τον Ιούλιο στο Πανελλήνιο Κ16 στην Καβάλα αργυρό μετάλλιο και το ατομικό της ρεκόρ στο ύψος είναι 1.64μ, επίδοση η οποία είναι η κορυφαία όλων των εποχών που έχει επιτευχθεί από αθλήτρια της κατηγορίας Κ14.

Ευχόμαστε στους αθλητές καλή επιτυχία στην νέα τους ομάδα…!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *