Κουφάλια:Συνάντηση μελών και φίλων της “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ”-Διαδικτυακή συνομιλία με τον Θ.Τζήμερο

Στο καφέ Mauve, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 24 Μαρτίου, συναντήθηκαν οι φίλοι και τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, για να ενημερωθούν και να συζητήσουν τις λύσεις που προτείνει το κόμμα για την ανοικοδόμηση της χώρας.

Μετά από την παρουσίαση των θέσεων της Δημιουργίας από τον Γιώργο Φαρμάκη, ταξιδιωτικό πράκτορα, μέλος της Δημιουργίας Κεντρικής Μακεδονίας και υπεύθυνο εκδηλώσεων, ακολούθησε διαδικτυακή σύνδεση με τον Πρόεδρο  κ. Θάνο Τζήμερο. Το κοινό είχε την δυνατότητα να θέσει ερωτήματα σχετικά με το μεταναστευτικό, τη συμφωνία των Πρεσπών, τα κόκκινα δάνεια, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τη δημόσια διοίκηση κ.α.

Οι συναντήσεις αυτές οργανώνονται από την ΤΟ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ Κεντρικής Μακεδονίας με σκοπό την επαφή με τους πολίτες, την γνωριμία, την ενημέρωση περί δράσεων και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα σε μέλη, στελέχη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ αλλά και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια πιο κοντινή εικόνα για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, τις θέσεις που προτείνει και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

Οι επόμενες συναντήσεις θα γίνουν στο Ωραιόκαστρο στις 31/3, στον Λαγκαδά3/4, και στη Θέρμη στις 10/4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *