Κουφάλια:Συνάντηση Τοπικού συμβουλίου με τον Δήμαρχο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

 Κουφάλια, 18/5/2020

Αγαπητοί συνδημότες,

Την Πέμπτη, 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της προέδρου και μελών του τοπικού συμβουλίου Κουφαλίων με τον δήμαρχο Χαλκηδόνος και την κατά τόπο αντιδήμαρχο κ.Κωστοπούλου. Στη συνάντηση μεταφέραμε, ως οφείλαμε, όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας. Ζητήσαμε από τη διοίκηση να εστιάσει την προσοχή και τις δυνάμεις της στα Κουφάλια, τα οποία θεωρούμε ότι είναι παραμελημένα. Λάβαμε τη διαβεβαίωση για την διευθέτηση και επίλυση των προβλημάτων.

Ωστόσο, παρά τις διαβεβαιώσεις, κάναμε ξεκάθαρο ότι εμείς ως τοπικό συμβούλιο  θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να επιτελούμε το έργο μας  που δεν είναι άλλο από το να αφουγκραζόμαστε τους συμπολίτες μας, να μεταφέρουμε τα προβλήματα στη διοίκηση και να ελέγχουμε για την επίλυση τους. Σε καμία περίπτωση δε θα σιωπούμε και δεν  θα ανεχόμαστε  εικόνες ντροπής όπως γεμάτοι κάδοι και εγκαταλελειμμένοι δημόσιοι χώροι.

Σ ’αυτό μας έχουν τάξει οι συμπολίτες μας και αυτό θα συνεχίσουμε απτόητοι να κάνουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων μας.

 

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος και τα μέλη του

τοπικού συμβουλίου Κουφαλίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *