Κουφάλια:Θέατρο ΙΧΝΑΙ-Ευχαριστήριο

Μετά το τέλος των τέλος των παραστάσεων από το ΠΑΙΔΙΚΟ και ΕΦΗΒΙΚΟ τμήμα του Θεάτρου μας,θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας και χειροκροτήσατε την προσπάθεια των παιδιών μας .

Πραγματικά ήταν και για εμάς μια δυνατή ώθηση για να συνεχίσουμε καθώς αυτή ήταν η θεατρική πρεμιέρα του Θεάτρου Ίχναι στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Χαλκηδόνος και με τμήματα θεατρικής αγωγής που παραδόθηκαν από την  εξειδικευμένη θεατρολόγο κ.Αλεξάνδρα Κασιούμη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του τον Επικεφαλή της παράταξης Πρώτα ο Πολίτης και Δημοτικό Σύμβουλο κ.Μαυρουδή Μηντσιούδη, τον Επικεφαλή της Παράταξης Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μηνά Μηντζιαρίδη,τις Δημοτικές Συμβούλους κ. Θεανώ Μπόσκογλου και Μαρία Βλαχάκη καθώς και την πρόεδρο της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων  Α/θμιας – B/ θμιας εκπαίδευσης Δ.Χαλκηδόνος κ Στέλλα Γαλάνη-Βαλσαμάκη.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι χορηγοί μας που με την αρωγή τους βοήθησαν σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι.

Κατ’αρχάς ευχαριστούμε το μεγάλο χορηγό το ΚΤΗΜΑ ΑΞΙΟΥ ΘΕΑΣΗΣ για την προσφορά του στο έντυπο και διαφημιστικό υλικό.

Όλους τους επαγγελματίες των Κουφαλίων και των γύρω περιοχών, που πάντα βρίσκονται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες εκτιμώντας τον κόπο και την προσπάθεια ανθρώπων με μεράκι για την ανάπτυξη του πολιτισμού.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Χαλκηδόνος για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε παραχωρώντας την αίθουσα Κ.Χατζάκος, καθώς επίσης και τους ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΥΖΕΡΙ ‘’ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ’’ ,το ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΙΔΗΣ και τον ΗΛΙΑ ΜΗΝΟΥΔΗ.

Το ταξίδι για τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Θέατρου Ίχναι μόλις ξεκίνησε

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με την έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ