Κουφάλια:Το ΕΠΑΛ επισκέφθηκαν “Τα Παιδιά της Άνοιξης”

Την Πέμπτη 21/2/2019 «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και το 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων πραγματοποίησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά «Ομάδα συνύπαρξης» με σκοπό τη γνωριμία, την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία, τη συμπερίληψη καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ.
Η συνάντηση έγινε στο 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων και διεξάχθηκαν δύο παράλληλες δράσεις. Η πρώτη αφορούσε την περιποίηση των ωφελούμενων από τους μαθητές και τους καθηγητές του τμήματος αισθητικής του ΕΠΑΛ και η δεύτερη στην κατασκευή αποκριάτικων αντικειμένων με σύνθετες τεχνικές (κολάζ) από τους μελλοντικούς βρεφονηπιοκόμους και τους καθηγητές τους. Οι ωφελούμενοι του κέντρου διασκέδασαν και απόλαυσαν την εμπειρία.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά το τμήμα Αισθητικής και το τμήμα Βρεφονηπιοκομίας για την υποδοχή και την περιποίηση, καθώς και την ιδιοκτήτρια του κυλικείου του σχολείου για το κέρασμα σε όλους τους ωφελούμενους.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι για τους μαθητές του σχολείου που  χάρισαν στα “Παιδιά της Άνοιξης”  τα πιο μεγάλα και φωτεινά τους χαμόγελα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *