Κουφάλια:Το ευχαριστήριο της θεατρικής ομάδας “ΙΧΝΑΙ”

Oι θεατρικές παραστάσεις με το έργο των Ρέππα -Παπαθανασίου Συμπέθεροι απ΄τα Τίρανα έφτασαν στο τέλος τους.Σε μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους και μετά από ,σχεδόν, δύο χρόνια πολιτιστικής απραξίας στον Δήμο Χαλκηδόνος πήραμε την απόφαση να ανεβάσουμε αυτή την παράσταση.

Ήταν μια απόφαση που την πήραμε γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να δείξουμε υπευθυνότητα και αυστηρή  τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το στοίχημα το κερδίσαμε αν κρίνουμε από τα κολακευτικά σχόλια που εισπράξαμε από το κοινό που μας εμπιστεύτηκε και ήρθε να μας δεί και να μας χειροκροτήσει.

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.Πραγματικά ήταν και για εμάς μια δυνατή ώθηση για να συνεχίσουμε καθώς αυτή ήταν η θεατρική πρεμιέρα του Θεάτρου Ίχναι στα πολιτιστικά δρώμενα τουΔήμουΧαλκηδόνος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία του το Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ.Σταύρο Αναγνωστόπουλο,την Αντιδήμαρχο κ.Μαρία Κωστοπούλου,τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ.Γαβριήλ Ταχτζατζόγλου, την Πρόεδρο της Δ.Κ Κουφαλίων κ.Χρυσή Γκαλιπίδου καθώς επίσης και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Απόστολο Στεργιάδη.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι χορηγοί μας που με την αρωγή τους βοήθησαν σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι.

Κατ’αρχάς ευχαριστούμε το μεγάλο χορηγό την ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε για την προσφορά της στο έντυπο και διαφημιστικό υλικό.

Όλους τους επαγγελματίες των Κουφαλίων και των γύρω περιοχών, που πάντα βρίσκονται δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες εκτιμώντας τον κόπο και την προσπάθεια ανθρώπων με μεράκι για την ανάπτυξη του πολιτισμού.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Χαλκηδόνος για την εμπιστοσύνη μου μας έδειξε παραχωρώντας την αίθουσα Κ.Χατζάκος, καθώς επίσης και τους Φώτη Κυριακίδη,Φούλη Ταχοπούλου,Δημήτρη Κάββαλο και Δήμο Αλμπανίδη για την ηθική και οικονομική βοήθεια που μας προσέφεραν.

Το ταξίδι για το Θέατρο Ίχναι μόλις ξεκίνησε

Είμαστε μια ομάδα ανοιχτή σε όλους και όποιος θέλει να συμμετάσχει τον περιμένουμε να έρθει να πλαισιώσει αυτή την προσπάθεια.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο λοιπόν……………..

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονική μας ζωή.