Κουφάλια:”Δεν θέλουμε να ακούσουμε πάλι, ότι έχουμε δίκιο. Θέλουμε να βρούμε το δίκιο μας! “

Από κατοίκους των Κουφαλίων λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας

Κύριοι, 

στις 28/06/24 ενημερωθηκαμε από τη ΔΕΥΑΧ, ότι λόγω μη ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΔΔΗΕ του κεντρικού αντλιοστασίου της Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, θα υπάρχει διακοπή νερού στις ΕΡΓΑΤΙΚΈΣ ΚΑΤΟΙΚΊΕΣ και στην ΕΠΈΚΤΑΣΗ. Επίσης, ενημερωθηκαμε ότι κάηκε και το υποβρύχιο και η διακοπή θα κρατήσει για δύο μέρες. Δυστυχώς για εμάς, τα συγκεκριμένα προβλήματα υπάρχουν εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε πολύωρες ή και πολυήμερες διακοπές νερού, όπως συμβαίνει και τώρα.

Σας έχουν επισημανθεί και στο παρελθόν, τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά, αλλά αυτή η κατάσταση συνεχίζεται εδώ και 19 χρόνια, από ΟΛΕΣ τις διοικήσεις.

Δεν θέλουμε να ακούσουμε πάλι, ότι έχουμε δίκιο. Θέλουμε να βρούμε το δίκιο μας! 

Θέλουμε να μας εξηγήσετε, ποια είναι τα προβλήματα που υπάρχουν και για ποιο λόγο είναι αδύνατον να διορθωθούν μετά από τόσα χρόνια!

Όποιο πρόβλημα και να υπάρχει μπορεί να επιλυθεί, αρκεί να υπάρχει διάθεση και θέληση, που εσείς αλλά και οι προκάτοχοι σας δεν έχετε επιδείξει μέχρι σήμερα. Το μόνο που κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε είναι να επικαλειστε δικαιολογίες που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας! Τη μια ισχυριζεστε ότι για ότι συμβαίνει ευθύνεται η ΔΕΗ. Σας προτείναμε την αναβάθμιση του δικτύου της ΔΕΗ στην περιοχή αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε στη γέννηση της, γιατί τάχα μου, ήταν πολυέξοδη. Σας προτάθηκε επίσης, η κατασκευή μιας παράπλευρης, ενδεχομένως μικρότερης δεξαμενής, που θα εξυπηρετούσε τον οικισμό μας μέχρι την αποκατάσταση της όποιας βλάβης που θα παρουσιαζόταν. Ούτε και αυτή η πρόταση έγινε αποδεκτή, προφανώς για λόγους οικονομικούς. 

Σας επισημάνθηκε η αναγκαιότητα τοποθέτησης αλεξικεραυνου συστήματος, που θα απέτρεπε ή θα περιόριζε στο ελάχιστο τις διακοπές ρεύματος. Μέχρι σήμερα ούτε και αυτό προχώρησε, για τους λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε. Το μόνο που κάνατε ήταν να τοποθετήσετε ένα σύστημα εντοπισμού βλαβών και να μας ενημερώνετε (κάποιες φορές), για τις διακοπές νερού.

Αγαπητοί κύριοι,

όλα αυτά που σας προτείναμε έπρεπε να είναι δική σας έγνοια και αρμοδιότητα. Αντί αυτών επιδειξατε τέλεια ραστωνη και αδιαφορία, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να διαιωνίζονται και να γίνονται κάθε φορά χειρότερα.

Ζητούμε, μέσα από κανόνες επικοινωνίας και καλής συνεννόησης, να σκύψουμε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που μας απασχολεί και να βρούμε ΆΜΕΣΑ λύση. 

Σε διαφορετική περίπτωση, αν συνεχίσετε να δείχνετε την ίδια αναβλητικοτητα και αδιαφορία, να είστε σίγουροι ότι θα εισπράξετε όλοι σας, το τίμημα των επιλογών σας.

        ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΏΝ ΚΑΤΟΙΚΙΏΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ.

        ΓΕΡΜΑΝΙΔΗΣ

        ΔΗΜΉΤΡΗΣ 

        ΠΟΛΑΤΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

        ΖΤΑΛΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

        ΝΤΑΤΣΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

        ΜΑΤΖΙΑΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

        ΓΚΑΙΤΑΡΤΖΑΚΗ ΔΑΦΝΗ

        ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

        ΑΛΜΠΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

        ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

        ΑΓΟΡΑΣΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

        ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

        ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

        ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ

        ΔΗΜΉΤΡΗΣ 

        ΚΙΣΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

        ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

        ΔΗΜΉΤΡΗΣ 

        ΤΣΑΜΟΥΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ

        ΦΑΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

        ΤΣΙΑΡΑ ΠΑΝΔΩΡΑ

        ΜΠΟΥΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

        ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΔΟΥ

        ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ