Κουφάλια:Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Χαλκηδόνος

Την Κυριακή στις 10 Σεπτεμβρίου σε μια μαζική εκδήλωση, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κουφαλίων, έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Χαλκηδόνος.

Η εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό της Κωνσταντίνας Αφεντουλίδου, υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου στην κεντρική Μακεδονία.


Η Κ. Αφεντουλίδου τόνισε την ανάγκη να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη μας στο λαό της Θεσσαλίας και σημείωσε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, των περιφερειών και των δήμων της περιοχής.


Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις των περιφερειακών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στα μικρά και μεγάλα προβλήματα των κατοίκων της Κ. Μακεδονίας, ζητώντας απο τον κόσμο να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εκλεγούν περισσότεροι περιφερειακή σύμβουλοι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στη συνέχεια μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παναγιώτης Μαρκίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανικανότητα της κυβέρνησης να προστατέψει τις ζωές και τις περιουσίες του λαού, τονίζοντας ότι κάθε εποχή του χρόνου για την κυβέρνηση είναι καταστροφική αποδίδοντάς τα όλα στην “κλιματική αλλαγή”.


Αναφέρθηκε στην πρόταση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης
-για τα αντιπλημμυρικά έργα
-για την προστασία των δεκάδων δασιλίων στο δήμο

Ο Παναγιώτης Μαρκίδης στο ερώτημα, γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά την ψήφο του λαού της περιοχής απάντησε:


-Θέλουμε δήμο με υπηρεσίες αναβαθμισμένες που να υπηρετούν τον πολίτη
-δήμο δίπλα στον εργάτη, τον αγρότη, το μικρομεσαίο, το συνταξιούχο, τη νεολαία
-δήμο που δεν θα διαχειρίζεται την κατάντια της καθημερινότητας αλλά θα διεκδικεί

Ανέπτυξε, επίσης, τις προτάσεις του ΚΚΕ και της ΛΑ.ΣΥ. για τα ζητήματα της παιδείας, της υγείας και του περιβάλλοντος.


Τέλος κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης ώστε να αναδειχτούν περισσότεροι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.