Κουφάλια:Μαγική βραδιά με τις “ForTissiMo” και την Sotiria Kollia

Πιστός και φέτος στο ραντεβού του ο όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων, διοργάνωσε φιλανθρωπική βραδιά με καλεσμένες τις ForTissiMo και την Sotiria Kollia.

Η βραδιά ήταν μαγική, γεμάτη ποπ,τζαζ και λάτιν μουσική και φυσικά Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Τα κορίτσια εκπληκτικά, καθήλωσαν τους θεατές στο κατάμεστο Χατζάκειο Πενυματικό κέντρο Κουφαλίων και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος.

Στην αρχή της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η βράβευση της γυναικείας ομάδας του ομίλου, που φέτος κατάφερε και ανέβηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Στον χώρο υποδοχής υπήρχε και έκθεση ζωγραφικής με καταπληκτικά έργα της Μαρίας Μάντσιου.


Λίγα λόγια για τις ForTissimo/ Electric String Quartet

Η Μαρία Εκλεκτού και η Μαρία Μητριζάκη στο βιολί, η Κέλυ Βασιλειάδου στη βιόλα και η Σύλβια Σουπίλα στο βιολοντσέλο δημιούργησαν τις FORTISSIMO, το πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα.

Όλα τα μέλη του σχήματος είναι διπλωματούχοι μουσικοί, απόφοιτοι πανεπιστημίων (Ελλάδας, Μεγάλης Βρετανίας και Γερμανίας) με μεταπτυχιακές σπουδές.

Οι Fortissimo μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις σ όλο τον κόσμο (Ινδία, Βραζιλία, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Μάλτα, Μαρόκο, Τουρκία…) και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας.

Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματακλασική, pop,rock, dance, Middle Eastern – με ηλεκτρονικούς ήχους διαμορφώνει επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που διαχέεται σε όλα τα ηλικιακά προφίλ.

Από τις κορυφαίες στιγμές των fortissimo υπήρξαν οι εμφανίσεις τους ως support στους Deep Purple καθώς και στους Scorpions στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα. Συνεργασίες μετρούν επίσης με τον Αμερικανό τραγουδιστή – συνθέτη Kip Winger, την βραβευμένη με Grammy τσελίστρια Tina Guo, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Γιώργο Γάκη, τους Onirama και πολλούς άλλους συνθέτες, γκρουπ και τραγουδιστές από όλο τον κόσμο.

Οι fortissimo έχουν συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές ανά τον κόσμο: BBC Radio, Lake District FM, Cando FM USA, C Music TV, ANT1, STAR, MEGA, ALPHA, TV100, ERT3 κ.α.

Τη νέα τους δισκογραφική δουλειά ADORE υπογράφουν τρεις καταξιωμένοι και βραβευμένοι Άγγλοι συνθέτες οι Dave Mc Gerty, David S Mc Gerty και Tony Hiller.