Λαϊκή Κουφαλίων: Αρχίζουν και εφαρμόζονται οι κανονισμοί

1

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας , και την Τρίτη που μας πέρασε η λαϊκή κύλησε σε μεγάλο βαθμό ομαλά και χωρίς παράπονα-προβλήματα.

Καθοριστικό ρόλο μετά τις καταγγελίες των επαγγελματιών για τους πωλητές που έκλειναν τις εισόδους των καταστημάτων, αλλά και για τα σκουπίδια που άφηναν, έπαιξε η επίσκεψη του προέδρου των λαϊκών αγορών κ.Χρυσαφίδη Γιώργου, που μαζί με τον αντιδήμαρχο κ.Μηντσιούδη Μαυρουδή και τον εκπρόσωπο της περιφέρειας επόπτη κ.Χαϊτίδη Ηλία, έκαναν συστάσεις για τήρηση των κανονισμών, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πρόστιμα θα είναι αυστηρά.Κάποια μικροπροβλήματα που υπάρχουν ακόμα, ελπίζουμε ότι σύντομα θα ξεπεραστούν και αυτά.

 

Θυμίζουμε ότι επιτρέπεται από

06.00–8.30 το στήσιμο των πάγκων και η μεταφορά των προϊόντων

07.30-14.30 πωλήσεις εμπορευμάτων

14.30-16.00 οι πωλητές υποχρεούνται να μαζέψουν τους πάγκους τους και να καθαρίσουν τον χώρο ευθύνης τους 7

 

11
4
1023

986

One comment

  1. Οι κανονες για τους παζαρτζιδες κ τους καταστηματαρχες αρχισαν να εφαρμόζονται. Το κλεισιμο του δρομου ομως την ωρα που καθαριζουν οι υπάλληλοι του δημου ποτε; Που ολοι οι οδηγοι τρεχουν σαν τρελοι κ δεν υπολογιζουν το κοσμο που καθαριζει; Αυτο ομως δεν το σκεφτηκε κανεις. Αυτοι βλεπεις που καθαριζουν δεν ειναι άνθρωποι αλλα ζωα. Σα δε ντρεπονται λεω εγω καλυτερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *