Λαϊκή Συσπείρωση:Zητείστε μια συγνώμη.Θα σας τιμούσε κ. Δήμαρχε!!!!!!

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χαλκηδόνος
Και ζητείστε μια συγνώμη από την Λαϊκή Συσπείρωση, δεν είναι κακό, αντίθετα θα σας τιμούσε κυριε Δήμαρχε!!!!!!
Εκτακτη συνεδριαση Δ.Σ. δια περιφορας 15/6/2022.
Στο μοναδικό θέμα της σημερινής συνεδρίασης που αφορα την πρόσληψη 60 εργατών καθαριότητας οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης:
Μαρκίδης Παναγιώτης και
Σιδηρόπουλος Σάββας
Ψηφίζουμε θετικά. Δοθείσης όμως της ευκαιρίας θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Δημαρχο ότι το ίδιο λάθος που έγινε με την ιστορική πλέον πρόσληψη πέρυσι των 56 παρ΄ολιγον να επαναληφθεί για Τρίτη φορά. Και η παροιμια λέει ,<< το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού>>. Ευτυχώς δεν προβλέπει χαρακτηρισμό για την τρίτη επανάληψη του ίδιο λάθους.
Εμείς θέλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η διαδικασία να προηγείται η Οικονομική Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου είναι άνευ ουσίας γιατί σ΄αυτήν ο δήμαρχος έχει την απόλυτη πλειοψηφία (5 στους 9), ενώ στο δημοτικό συμβούλιο δεν την έχει. Επομένως το λάθος που έγινε για τους 56 ήταν τυπικό και για μας αρκούσε σαν τέτοιο να το αναγνωρίσει. Αντι να κάνει αυτό έρριξε όλες τις ευθύνες στον ανώνυμο καταγγέλλοντα και με το θρασος που χαρακτηρίζει τους ευθυνόφοβους ανθρώπους ζήτησε από τη Λαϊκή Συσπείρωση να του ζητήσουμε συγγνώμη για να συνεχίσει, όπως είπε, να μας θεωρεί έντιμη παράταξη.
Αν όμως κυριε Δήμαρχε δεν υπήρχε τότε λάθος, γιατί σήμερα συγκαλέσατε το μεσημέρι οικονομική επιτροπή και το απόγευμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου;
Μετά από αυτά εμείς θα συνεχίσουμε να σας λέμε ότι κανατε ένα τυπικό λάθος και δόσατε την αφορμή στον ανώνυμο καταγγέλοντα, ο οποίος εχει και τη μεγάλη ευθύνη, για να συντελεστή μια μεγαλη ζημιά στο δήμο:
1) Να στερηθεί ο δήμος την εργασία 56 ανθρώπων για δεκατρείς μήνες και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στη σημερινή εικόνα εγκαταλλειψης που παρουσιάζει ο δήμος.
2) Να δουλεύουν απλήρωτοι για 5 μήνες οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν το Γενάρη και πληρώθηκαν μετα από δικαστήριο το Δεκέμβρη, ενώ θα μπορούσαν να δουλεύουν μέχρι σημερα κανονικά όπως σ΄όλουςτους άλλους δήμους που δεν έγινε καταγγελία.
Γι΄όλα αυτά μην επικαλείσθε κ. Δήμαρχε λαθη των υπηρεσιών που εσείς πρέπει να ελέγχετε. Και ζητείστε μια συγνώμη από την Λαϊκή Συσπείρωση, δεν είναι κακό, αντίθετα θα σας τιμούσε κυριε Δήμαρχε!!!!!!