Μ.Μηντσιούδης: “Σπέρνετε τον διχασμό κ.Αναγνωστόπουλε”

Από τον συνδυασμό “Πρώτα ο Πολίτης” λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Εν έτει 2019 , εν έτει κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, που όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος συνδυασμός και έχει σπείρει τον διχασμό και τη διχόνοια σε 3 τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Χαλκηδόνος.

Είναι κρίμα που προσπαθείτε να κερδίσετε μια θέση στην εξουσία εσείς και οι συνεργάτες σας κ.Αναγνωστόπουλε σπέρνοντας τον διχασμό στους συνδημότες μας !

Πως περιμένετε να διοικήσετε ένα Δήμο που τον έχετε διαιρέσει εσείς ο ίδιος χωρίς λόγο ;

Ευτυχώς αυτό το κάνατε έγκαιρα πριν τις εκλογές και καταλάβαμε τους σκοπούς σας!. Όταν διοικείς έναν Δήμο προσπαθείς να έχεις όλους τους δημότες στου ενωμένους για το ευρύτερο καλό !

Όταν κατηγορείς ένα δημοτικό διαμέρισμα για τοπικισμό αμέσως διχάζεις ολόκληρο τον Δήμο!

Οπότε δεν διοικείται και επιτυχώς! Είναι κρίμα που για καθαρή ψηφοθηρία προβήκατε σε τόσο βρώμικο παιχνίδι!

Να είστε σίγουρος πως ο κόσμος έχει αφτιά, μάτια και νου για να κρίνει.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συνδημότες μας να καταδικάσουν αυτή την απαράδεκτη στάση διχασμού του συνδυασμού του κ.Αναγνωστόπουλου και των συνεργατών του.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα λάμψει η αλήθεια και η ενότητα.

Την Κυριακή ψηφίζουμε τον συνδυασμό που μιλά για πραγματική ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των δημοτών

Την Κυριακή ψηφίζουμε τον συνδυασμό “ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ” με υποψήφιο δήμαρχο τον ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΗΝΤΣΙΟΥΔΗ για ένα δήμο πραγματικά ενωμένο σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

Για ένα Δήμο με μέλλον.

Για ένα Δήμο με όλους τους δημότες ΜΑΖΙ !

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Μαυρουδή Μηντσιούδη στο ATLAS TV όπου ο έτερος συνυποψήφιος ενώ εκλήθη για τηλεοπτικό Debate αρνήθηκε να συμμετέχει.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=s6PONvzOTYE[/embedyt]

Σημ: Όπως ενημερωθήκαμε από το γραφείο του κ.Αναγνωστόπουλου το κανάλι ενημερώθηκε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος δεν μπορούσε να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων κάτι το οποίο αναφέρει και ο δημοσιογράφος