ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ 

Με μεγάλη συγκέντρωση στα Κουφάλια, έδρα του Δήμου Χαλκηδόνος,  συνέχισε ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββας Αναστασιάδης τη σειρά των πολιτικών εκδηλώσεων -ομιλιών   που πραγματοποιεί στους περιφερειακούς Δήμους  του νομού Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση, που έγινε στο κατάμεστο υπαίθριο θεατράκι δίπλα στο Δημαρχείο των Κουφαλίων, ο βουλευτής της ΝΔ  θύμισε ότι ακριβώς πριν από 7 χρόνια, τον Ιούνιο του 2015 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχωρούσε στο κλείσιμο των τραπεζών και στα capital controls.  «Τσίπρας και Βαρουφάκης διέλυσαν το τραπεζικό σύστημα. Έστησαν τους συνταξιούχους στην ουρά να παίρνουν εξήντα ευρώ για να περάσουν μία βδομάδα. Ταπείνωσαν τον πολίτη. Πήγαν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω. Δεν πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα αυτά», παρατήρησε και πρόσθεσε: «Ας αναρωτηθούμε πώς θα ήταν η ζωή μας αν σε αυτή την κρίσιμη περίοδο δεν είχαμε Πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Πώς θα ήταν αν είχαμε τον Τσίπρα».

Ο κ. Αναστασιάδης  ανέτρεξε στα γενναία μέτρα στήριξης της κοινωνίας που πήρε η κυβέρνηση κατά την τελευταία τριετία εν μέσω αλλεπάλληλων κρίσεων. «Θέλησα να θυμίσω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του αντιμετώπισαν όλες τις προκλήσεις και στάθηκαν και στέκονται δίπλα στον πολίτη», τόνισε.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο συστηματικό έργο της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της χώρας (οικονομία, αγροτική παραγωγή,  εθνικά θέματα, άμυνα, δημόσια έργα, παιδεία). Ιδιαίτερα στάθηκε στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και επισήμανε: «Μπαίνουμε σε μία φάση όπου η οικονομία μας και η χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία για να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον (Ταμείο Ανάκαμψης, ΕΣΠΑ, Πρόγραμμα «Ελλάδα 2.0.», νέα ΚΑΠ. Μιλάμε για ένα συνολικό ποσό που αγγίζει τα 80 δις ευρώ . Πρόκειται για μία πηγή κεφαλαίων, που δεν είχε προηγούμενο στη χώρα μεταπολιτευτικά. Η Ελλάδα αναπτύσσεται, αναβαθμίζεται, ισχυροποιείται».

Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ. ο κ. Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση – ομιλία  στη Σίνδο (Πολιτιστικό Κέντρο).