ΜΕΒΓΑΛ Αγάπης Έργα:Δωρεά 2 κλινών  ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»

Δράσεις στον τομέα της Υγείας από τη ΜΕΒΓΑΛ

Φιλοσοφία της ΜΕΒΓΑΛ αλλά και βασική της αξία αποτελεί το γεγονός ότι λειτουργεί ως μέρος της κοινωνίας. Οι 650 εργαζόμενοί της αφουγκράζονται κάθε κοινωνική κατάσταση και είναι ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο, η οικογένεια της ΜΕΒΓΑΛ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να συμβάλει στην ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και  προχώρησε στη δωρεά 2 κλινών  ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» του Πειραιά, σε μία σύμπραξη αγάπης, στην οποία -εκτός από τη ΜΕΒΓΑΛ- μετέχουν ο καλλιτέχνης Γιάννης Πάριος, η δισκογραφική εταιρεία MINOS-EMI, η εταιρεία EDEM  και η εφημερίδα Realnews.

Επίσης, σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης  για την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην φροντίδα της υγείας, πρόσφερε προϊόντα της σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Η συμβολική κίνηση για ένα «ευχαριστώ» συνδυάζεται με τις χριστουγεννιάτικες ευχές όλων μας για Υγεία.

Από το 1950 ΜΕΒΓΑΛ φροντίζει με σεβασμό και αφοσίωση την υγιεινή διατροφή μας. Με την ίδια αφοσίωση και ευαισθησία σήμερα ανταποκρίνεται στις προτεραιότητες που προκύπτουν από την υγειονομική κρίση, μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα Αγάπης Έργα ΜΕΒΓΑΛ.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, δήλωσε «Επιλέξαμε έναν ουσιαστικό τρόπο, για να ευχηθούμε έμπρακτα: Χρόνια Πολλά με Υγεία για όλους!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *