ΜΕΒΓΑΛ:Για πρώτη φορά στην Ελλάδα γιαούρτι με Goji Berry και Κινόα

harmonyplus-gojiharmonyplus-quinoa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΜΕΒΓΑΛ πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και υποδέχεται το φθινόπωρο με μία ξεχωριστή σειρά Harmony, την Harmony Plus σε δύο υπέροχες γεύσεις: «Harmony Plus με Goji Berry» και «Harmony Plus με Κινόα», με στραγγιστό γιαούρτι και μόλις 1% λιπαρά.

Γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες εδώ και πολλούς αιώνες, το Goji Berry, που σημαίνει το φρούτο της ευτυχίας, και η Κινόα, που θεωρείται η μητέρα των τροφών, χαρακτηρίζονται «superfoods» και συνδυάζονται για πρώτη φορά με το λαχταριστό ελληνικό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ δημιουργώντας ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα με πολύτιμες υγιεινές προεκτάσεις!

Τα δύο αυτά καινοτόμα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ, αποτέλεσμα πολλών και εξειδικευμένων ερευνών, έχουν σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία στις διεθνείς αγορές, όπου κυκλοφορούν εδώ αρκετούς μήνες, και έχουν αγαπηθεί για την ξεχωριστή δροσερή γεύση τους και την υψηλή διατροφική τους αξία.

Αξίζει να εντάξετε τα Harmony Plus στην καθημερινή σας διατροφή, γιατί αποτελούν πηγή απόλαυσης και παράλληλα εφοδιάζουν τον οργανισμό με βιταμίνες, πρωτεΐνες, ασβέστιο, αντιοξειδωτικά και πλήθος πολύτιμων θρεπτικών συστατικών.
Τα Harmony Plus της ΜΕΒΓΑΛ είναι το νέο plus στη διατροφή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *