Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ κ.ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Φίλες και φίλοι γονείς και εκπαιδευτικοί,
Αγαπητά παιδιά,

Βρισκόμαστε στην αφετηρία μια νέας σχολικής χρονιάς, μιας χρονιάς που ξεκινά για όλους σας με την ελπίδα για την κατάκτηση νέων στόχων και την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Γι’ αυτό σάς εύχομαι, από οποιαδήποτε θέση και αν εμπλέκεστε στη σχολική διαδικασία, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές να έχετε μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και όμορφες στιγμές.

Ως εκπρόσωπος του Δήμου μας θα ήθελα επίσης να σας βεβαιώσω πως η Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, προκειμένου να επιδοθείτε απερίσπαστοι στο εκπαιδευτικό σας έργο. Ένα έργο που δεν πρέπει να περιορίζεται στη μονολιθική κατάκτηση της γνώσης, αλλά πρέπει να στοχεύει στην κατάκτηση της Ανθρωπιστικής Παιδείας, που ήταν και είναι το ζητούμενο της εκπαίδευσης από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διάπλαση του ήθους των αυριανών πολιτών.

Οπωσδήποτε θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Πώς θα μπορούσαν να λείπουν άλλωστε από έναν ‘ζωντανό’ οργανισμό όπως είναι οι σχολικές μονάδες; Να είστε όμως βέβαιοι πως όλοι μας καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, προκειμένου να διατηρούμε σε υψηλά επίπεδα τον τομέα της Παιδείας στο Δήμο Χαλκηδόνος και σ’ αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε αρωγούς όλους εσάς, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Καλή σχολική χρονιά λοιπόν, με υγεία και δύναμη.

Ιωάννης Τσουκνιδάς
Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *