Ν.Μεσημβρία:Επαγγελματίας στον Ηρακλή ο Μωυσίδης

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ διάρκειας 2 ετών, υπέγραψαν 3 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 της ομάδας μεταξύ των οποίων και ο Ηλίας Μωυσίδης από τη Ν.Μεσημβρία.

Με την προώθηση στην αντρική ομάδα των 3 νεαρών ποδοσφαιριστών, φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Συλλόγου και το γεγονός αυτό συνιστά μία μεγάλη επιτυχία, που σίγουρα θέλει φυσικά και μία συνέχεια με την ανάδειξη ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τους 3 νεαρούς της Κ19, είχε επιλέξει και αξιολογήσει αναλόγως ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος και τους πήρε στην προετοιμασία του ΗΡΑΚΛΗ στο Καρπενήσι το καλοκαίρι, ενώ και ο Περικλής Αμανατίδης που ανέλαβε αμέσως μετά τα προπονητικά ηνία της ομάδας εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την αξία των τριών παιδιών.

Την ίδια θετική άποψη είχε και ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος διέκρινε το ταλέντο και των τριών παικτών, με τη Διοίκηση να προχωρά στη σύναψη επαγγελματικών συμβολαίων, με την ελπίδα και οι τρεις νεαροί να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μέσα στην ομάδα !

Οι Βασίλης Ευθυμιάδης, Ηλίας Μωυσίδης και Περικλής Μπαραχάνος υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, παρουσία του προπονητή τους στην Κ19, Μπάμπη Μαυρίδη και του Υπεύθυνου των Ακαδημιών του ΗΡΑΚΛΗ, Ηλία Ευθυμιάδη.

Ο Ηλίας Μωυσίδης είχε αναδειχτεί πρωταθλητής με την Κ-17 του Παναθηναϊκού Θεσσαλονίκης κάνοντας μια καταπληκτική χρονιά στον ειδικό όμιλο όπου και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά ήταν και πρωταθλητής με την μικτή ομάδα της ΕΠΣΜ (2005) και πρώτος σκόρερ όλης της διοργάνωσης πανελλαδικά, για να ακολουθήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του στη Β ομάδα του Ηρακλή για δυο χρόνια , ενώ από φέτος θα αγωνίζεται ως επαγγελματίας.

Να ευχηθούμε στον νεαρό ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στην φώτο με τον Φώτη Μούντα