Νίκη στην πρεμιέρα της Γ1 ΕΚΑΣΘ για τον ΑΟΚ Αγ. Αθανασίου

Νίκη στην πρεμιέρα της Γ1 ΕΚΑΣΘ για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη φετινή προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΚΑΣΘ ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Οι «πράσινοι» επικράτησαν στην έδρα τους 54-50 με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα Σοχού σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο.


Η κυριαρχία και το καθαρό μυαλό των παικτών του Κώστα Γιαννάκαρου αποδείχθηκαν πολύτιμα στο τέλος με τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου να παίρνει μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο.


«Είχαμε άγχος λόγω πρεμιέρας, αλλά τέλος καλό, όλα καλά αφού πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που θα παλέψει και αυτή για την άνοδο. Προσπαθούμε να βρούμε τον αγωνιστικό μας βηματισμό, μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμη στην αρχή και είμαι σίγουρος ότι από αγώνα σε αγώνα θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι» δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου Κώστας Γιαννάκαρος μετά το τέλος του αγώνα.


Α.Ο.Κ.-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΟΧΟΥ 54-50
Διαιτητές: ΜΠΟΖΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Δεκάλεπτα: 16-12/22-29/33-38/54-50


Α.Ο.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γιαννάκαρος) Νικολαΐδης 3(1),Σωτηράκογλου Ν. 6, Στογιαννάρης, Παπαγκιντσίδης 6(1), Αναγνωστίδης 5(1), Τσιτσινάκης 7(1), Χριστάνης 18, Αλεξανδρής 6 , Φωτακίδης, Σωτηράκογλου Α. , Μπαχτσεβάνης 3, Μπουδουρίδης.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΟΧΟΥ(Γουνιώτης) Μπάγκι 16(3), Νόικος 5(1), Δουμάνης, Μουχτάρης 13(1), Παλέντζας 9(2), Κωστόπουλος 3, Σεφερίδης 2, Ματούλας, Ταραμάς 2.


* Επόμενος αγώνας για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 1 Οκτωβρίου εκτός έδρας με τις Ελπίδες Ηλιούπολης Α.Ο. στο κλειστό γήπεδο «Λάζαρος Παπαδόπουλος».