Π.Α.Ο. Κουφαλίων: “Μην εκλαμβάνεται την ήπια στάση μας ως αδυναμία”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Το Δ. Σ. του Π. Α. Ο. Κουφαλίων συνήλθε εκτάκτως σήμερα Κυριακή 02/02/2020 και ώρα 11:30 στα Γραφεία του συλλόγου μας, μετά από τηλεφωνική πρόσκληση καθενός από τα μέλη του Δ.Σ. από τον Πρόεδρο Τζήκα Νικόλαο και με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης, την συνεχιζόμενη άνιση αντιμετώπιση της ομάδος μας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΜ και αποφάσισε να αποστείλει στους εμπλεκόμενους φορείς του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου την παρακάτω λιτή ανακοίνωση:

Δεν επιθυμούμε να δυναμιτίσουμε το ήρεμο κλίμα του «καλύτερου» ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της χώρας μας «όπως αυτό συνηθίζεται να λέγεται», αλλά όμως μην εκλαμβάνεται την ήπια στάση μας ως αδυναμία, γιατί η ανοχή μας έχει φτάσει στα όρια της. Εμείς θέλουμε στους αγώνες πρωταθλήματος «πρωταγωνιστές» να είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και όχι άλλοι παράγοντες!! Δεν θα επανέλθουμε στα τετριμμένα. Τέλος τα συγχωροχάρτια!! Μην εξαντλείται περισσότερο τις αντοχές του ποδοσφαιρικού πολιτισμού μας!!

Υ. Γ ΤΟ Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Κουφαλιων ευχαριστεί ΘΕΡΜΑ το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Ξυλουπολης για την φιλοξενία τους και τονίζει πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα από την ομάδα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *