Π.Παπακωνσταντίνου:”Υπήρχε ηθική υποχρέωση προς τον Σύλλογο”

Δεν είναι νέο, ούτε καν παλιό. Ο Περικλής Παπακωνσταντίνου που κλήθηκε να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟ Κουφαλίων ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, κάτι που είχε ξεκαθαρίσει ο ίδιος εδώ και αρκετές εβδομάδες σε συνέντευξη που είχε δώσει στο insport.gr.

Ένας στρατιώτης του ΠΑΟ Κουφαλίων που βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία του ΠΑΟ Κουφαλίων και του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης, ο οποίος γνωστοποίησε εδώ και καιρό τη πρόθεση του, να ασχοληθεί μονάχα με τα τμήματα υποδομής.

Το Epsm24 επικοινώνησε με τον Περικλή Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Όταν ένας προπονητής αναλαμβάνει μια υποβιβασμένη ομάδα λίγο πριν το τέλος της περιόδου σίγουρα προσβλέπει στην μελλοντική συνεργασία. Ανάμεσα όμως σε έναν Κουφαλιώτη προπονητή και στον Π.Α.Ο Κουφαλίων δεν υπάρχει ιδιοτέλεια παρά μόνο ηθική υποχρέωση του πρώτου προς τον Σύλλογο. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, που αν και βαθμολογικά αδιάφοροι, επέδειξαν ένα ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο το χρονικό διάστημα που ήμουν στον πάγκο. Ελπίζω να συγκροτηθεί άμεσα το νέο Δ.Σ έτσι ώστε ο το νέο προπονητικό team με την Διοίκηση να έχουν τον χρόνο ως σύμμαχο στο να «χτίσουν» μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου.»

epsm24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *