Παγκόσμια διάκριση για τον αθλητή της ελευθέρας πάλης Τσακνάκη Γεώργιο 

Παγκόσμια διάκριση για τον αθλητή της ελευθέρας πάλης Τσακνάκη Γεώργιο 

Ο Γιώργος Τσακνάκης αναδείχθηκε χθες ασημένιος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην πάλη στην άμμο στα +80 κιλά εφήβων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στους αγώνες που έγιναν στην Ουκρανία στην πόλη της Οδησσού 9-10 και 11 Αυγούστου.
Ο αθλητής του παλαιστικού συλλόγου “Καραγιάννης” Ευρωπού στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε τον Τούρκο KAYA τον οποίο νίκησε με 3-1,στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισε τον Μολδαβο TURCAN τον οποίο νίκησε με 3-2,στον τρίτο γύρο νίκησε τον Ουκρανό BIRIUKOV με 3-0,στον ημιτελικό συνάντησε τον Αυστριακό HUSTER τον οποίο νίκησε με 3-1 και πέρασε στον τελικό όπου συναντήθηκε με τον Ουκρανό DOVHALIUK από τον οποίο έχασε με 3-0 σ ένα άνισο αγώνα.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος  είναι Υπαξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρετεί ως Δόκιμος Αστυφύλακας στην τροχαία Καλλιθέας στην Αθήνα.
Προπονητές του Γιώργου είναι οι Παυλίδης Θεοδόσιος και Χασανίδης Χαράλαμπος  και ομοσπονδιακοί προπονητές οι κ.Μπατάλας και Παπακωνσταντίνου.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Τσακνάκης τόνισε:
” Οι προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς και οι εντατικές προπονήσεις βοήθησαν ώστε να έρθει  το ασημένιο μετάλλιο στους παγκόσμιους αγώνες στην άμμο . Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον παλαιστικό σύλλογο Ευρωπού , τον σύλλογο ‘Ατλα Καλλιθέας, συναθλητές, τους προπονητές μου,  τον παλαίμαχο προπονητή Κουτσουπάκη Παναγιώτη  και τέλος την οικογένεια μου για την αμέριστη συμπαράσταση “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *