Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 από την Εμμανουηλίδου

Eντυπωσιακή ήταν η νεάνιδα Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), που επωφελήθηκε από το συναγωνισμό και τερμάτισε σε 23.83 (1,5) κι έτσι έγινε η πρώτη αθλήτρια της κατηγορίας της, που τρέχει την απόσταση κάτω από τα 24.00.

Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας ήταν 24.00 και ανήκε στην Ανδριάνα Φέρρα από τις 8 Ιουλίου του 2007. Η Εμμανουηλίδου δείχνει πως μπορεί να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, αλλά και στο Παγκόσμιο της ίδιας κατηγορίας, που θα γίνει αργότερα στη σεζόν. Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου το πρωί του Σαββάτου πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100 μ. με 11.61.

“Όσο πάει μου αρέσουν όλο και περισσότερο τα 200 μέτρα, παρόλα αυτά πιστεύω πως στα 100 μ. είμαι καλύτερη. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη επίδοση. Είμαι αρκετά κουρασμένη, ωστόσο το απόγευμα θα προσπαθήσω για το καλύτερο και ότι βγει. Ο στόχος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι να κάνω καλές εμφανίσεις και στις δύο αποστάσεις. Δεν ξεχωρίζω κάποιο από τα δύο αγωνίσματα”, είπε η Εμμανουηλίδου με το τέλος της κούρσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *