Πολ. Σύλ. Κουφαλίων “Η ΕΝΩΣΗ”:”Η Ιστορία της Ίμβρου μέσα από τις μαρτυρίες των Ανθρώπων της”(vid-φώτο)

ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφαλίων – Η ΕΝΩΣΗ σε συνεργασία με την ΙΜΒΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ (Imbros Union) με μεγάλη επιτυχία σε μια καθηλωτική και συγκινητική ατμόσφαιρα στην κατάμεστη αίθουσα του Χατζάκειου πραγματοποίησαν την εκδήλωση “Η Ιστορία της Ίμβρου μέσα από τις μαρτυρίες των Ανθρώπων της”.

H ΙΜΒΡΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ (Imbros Union) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφαλίων – Η ΕΝΩΣΗ έκαναν πράξη την αδελφοποίηση των δύο Σωματείων.

Η αδελφοποίηση ως έννοια είναι ευρεία καθώς εμπεριέχει την αγάπη, τη φιλία, τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα, τη διαχρονικότητα, τον πολιτισμό, τη φιλοξενία, την αλληλεγγύη, την ικανότητα ν’ αντέξει στο πέρασμα του χρόνου τη χαρά και χωρίς να παρεκκλίνει από τις καταστατικές μας διατάξεις. Συνεπώς μόνο θετικά έχει να προσφέρει στους δύο συμμετέχοντες Συλλόγους μας που έχουν κοινές αντιλήψεις και προσδοκίες σε κοινωνικά περιβαλλοντικά ανθρωπιστικά κ.α. θέματα για το κοινό καλό. Στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας στους όπου γης συμπατριώτες μας Ίμβριους και Ανατολικορωμυλιώτες.

Οι δύο Πρόεδροι Pavlos Stamatidis Imvrios και Μαρία Γατίδου Μαλαθούνη ενώπιον των Δ. Σ. των δύο συλλόγων έδωσαν τα χέρια και αντάλλαξαν τα βιβλία με την ιστορία των δύο τόπων Ίμβρου και Καβακλί.

Ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιωήλ και Εκπρόσωπος του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου.,Οι Άγιοι Πατέρες των Κουφαλίων, Τον Πρόεδρο και Άρχοντα Οστιάριον της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας κ. Pavlos Stamatidis Imvrios το Δ. Σ. τα Μέλη και όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης για να πραγματοποιηθεί η Ιστορική αυτή Εκδήλωση από την Ιμβριακή Ένωση, Την Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Olia Vasilaki-Karozi και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, Τους Αντιδημάρχους κ.κ. Diamantis Diamantis Γεώργιος Γιώργος Παπαχρηστούδης Λ. Κυριακίδης,Τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο του Τοπικο Συμβουλιο Κουφαλιων και τα Μέλη,Την κ. Μαρία Ασανιώτου Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Α.Ρ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ),Τον εκπρόσωπο κ. Χ. Χλοπτσίδη του Ιερό Ίδρυμα Ανατολικής Ρωμυλίας – Η Αγία Τριάδ,Την Πρόεδρο κ. Ε. Τριανταφύλλου Κούσογλου του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ,Τους Φίλους του Συλλόγου ιδιαίτερα τη Niki Vlaidi Ροδόπη που ταξιδεύουν σε κάθε εκδήλωσή μας από το Βόλο τα Μέλη του Συλλόγου και τους πατριώτες μας.,Τον Δημοσιογράφο Christos Naskas που κάλυψε την εκδήλωσή μας,Τον φωτογράφο Vasilis Gotzidis,Το τμήμα Γυναικών του Συλλόγου μας για τα υπέροχα χειροποίητα εδέσματα, τον πατριώτη μας κ. Μηνάς Παραλυκίδης για τη χορηγία των βιβλίων του “Τα Καβακλιώτκα” τους χορηγούς μας Γιαννης Αλευρουδης ζαχαροπλαστείο Γλυκοκίνηση τον Φούρνο Λυτούδης και Οικογένεια Χριστοδούλου-Christodoulou Family ΒΙΤΟΜ Α.Ε.Β.Ε.