Πρόχωμα: Εγκαινιάστηκε αλλά ποτέ δεν λειτούργησε το κλειστό Γυμναστήριο

   

   Όταν η αδιαφορία της πολιτείας για μαζικό αθλητισμό ξεπερνά τα είκοσι χρόνια οι φωτογραφίες σε φρεσκοβαμμένα παγκάκια ξεχειλίζουν το ίντερνετ!

Όπως ξεχειλίζουν οι υποσχέσεις για έργα στην κοινότητα Προχώματος, που μια φορά υποσχέθηκαν την δημιουργία προ εικοσαετίας έγινε το κτίριο, κανείς ΔΕΝ το ολοκλήρωσε, εγκαινιάστηκε το 2018 (μερικούς μήνες πριν τις εκλογές) από την προηγούμενη διοίκηση και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!

Ένα κτίριο που δεν έχει αποδυτήρια, WC, κερκίδες θεατών, βοηθητικοί χώροι, και ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος!

Του Απόστολου Στεργιάδη – Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκηδόνος

Έχει πάρει τιμητικά το όνομα της συνδημότισσάς μας «Ελένη Πολυχρονίδου» , αείμνηστης πρωταθλήτριας με διεθνής διακρίσεις και ΠΟΤΕ δεν καταφέραμε να λειτουργήσουμε ένα έργο που βαλτώνει από αδιαφορία! Η Αντιπεριφερειάρχης κα Πατουλίδου στα εγκαίνια πριν 3 χρόνια υποσχέθηκε την κατασκευή αποδυτηρίων και WC στο γυμναστήριο του Προχώματος και προσφάτως ξανά–ματαυποσχέθηκε και συζητήθηκαν «θέματα των αθλητικών υποδομών του Δήμου Χαλκηδόνος» όπως μας πληροφορεί το «Δελτίο τύπου» του Δήμου μας.

Εύχομαι στην παρούσα διοίκηση να σκύψει το κεφάλι στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βελτίωση των αθλητικών υποδομών και να μην αρκούμαστε στο ασβέστωμα των πάγκων!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *