Πρόχωμα:Καταγγελία για πυροβολισμό αδέσποτου

Σε καταγγελία για πυροβολισμό αδέσποτου σκύλου από κάτοικο του Προχώματος, προχώρησε η Μέριμνα Αδέσποτων Ζώων Κουφαλίων.Δυστυχώς εν έτη 2021 πλέον και συνεχίζουν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά

Παρακάτω η ανακοίνωση: 

ΠΡΟΧΩΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟ.

Με την έναρξη της Νέας Χρονιάς ήρθαμε αντιμέτωποι με μια πράξη βίας. Ενημερωθήκαμε για τον πυροβολισμό αδέσποτου σκύλου από κάτοικο της περιοχής.
Δυστυχώς κάτω από το κλίμα των απειλούμενων συνθηκών διαβίωσης κατά της ανθρωπότητας, κάποιοι συνεχίζουν να μην εκτιμούν την αξία της ζωής.
Υπάρχουν όρια που ξεχωρίζουν και διαχωρίζουν το λογικό από το παράλογο. Ο άνθρωπος ως νοήμων και σκεπτόμενο ον έχει το χάρισμα και το προνόμιο να αναγνωρίζει και να χαρακτηρίζει αυτά τα όρια.

Αυτή η ιδιότητα διακρίνει την ανωτερότητα του και τον κατατάσσει σε επίπεδο ανθρώπινου ιδεώδες και εξύψωσης του πνεύματος.
Υπάρχουν νόμοι και οφείλουμε να τους εφαρμόζουμε στα πλαίσια της σωστής λειτουργίας της κοινωνίας και της συμμόρφωσης των παράνομων πράξεων μας.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Έγινε επώνυμη καταγγελία στο αρμόδιο Α.Τ. Κουφαλίων και συνεπώς η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Το σκυλάκι που ήταν πρόσφατα στειρωμένο και τσιπαρισμένο στον Δήμο, τραυματίστηκε από τη σφαίρα, αλλά ευτυχώς είναι καλά. Εξετάστηκε από τον κτηνίατρο και εκτιμήθηκε η κατάσταση του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όσους δεν αδιαφόρησαν για την εγκληματική πράξη και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων όσο δύσκολες και αν ήταν αυτές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης τους αστυνομικούς και το Α.Τ. Κουφαλίων για την ευαισθητοποίηση που έδειξαν, την συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *