Πρόχωμα:Paintball GAME OVER

Ένας νέος πολυχώρος έχει ήδη ανοίξει τις πύλες του στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.Σαν κύρια δραστηριότητα του είναι το paintball. Ένα άθλημα πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό που πλέον μπορούν να το απολαύσουν μικροί και μεγάλοι σ ένα ιδιαίτερο χώρο λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο Game Over Paintball υπάρχουν τρεις ειδικά διαμορφωμένες πίστες (η μια φωτιζόμενη), όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να γυμναστούν και να διασκεδάσουν με την παρέα τους σ ένα πολύ όμορφο περιβάλλον μέσα στη φύση.

Η χρωματοσφαίριση (αγγλικά: Paintball) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται σε πεδία από δύο ομάδες, οι οποίες προσπαθούν να επιτύχουν κάποιο σκοπό, συνήθως να κατακτήσουν την σημαία της αντίπαλης ομάδας. Για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού, ο κάθε παίκτης προσπαθεί να “μαρκάρει”, να διώξει δηλαδή από το παιχνίδι παίκτες της αντίπαλης ομάδας χρησιμοποιώντας “μαρκαδόρους” (τα “όπλα” της χρωματοσφαίρισης) και μπίλιες οι οποίες περιέχουν χρώμα (χρωμόσφαιρες).

 

Στον χώρο λειτουργεί και αναψυκτήριο ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και παιδοχώρος όπου θα μπορούν να διοργανώνονται πάρτι.

Το Game Over είναι από τα πρώτα που έχει πάρει άδεια Paintabll εξωτερικού χώρου και πληρεί όλες τις προδιαγραφές, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ασφάλεια.

Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αυτό το “διαφορετικό” άθλημα-παιχνίδι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το GameOver το οποίο βρίσκεται στο δρόμο Προχώματος-Αγιονερίου, αριστερά αμέσως μετά το γυμνάσιο.

Ο υπεύθυνος του χώρου κ.Βασίλης Ασλανίδης μας δήλωσε:

“Είναι μια πρόταση άθλησης και διασκέδασης για ηλικίες από 10 μέχρι 85 χρονών.Είναι απόλυτα ασφαλές και έχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται ώστε οι επισκέπτες μας να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους.”

Να τονίσουμε επίσης ότι σ’ ένα κομμάτι από τα πέντε στρέμματα χώρου έχει δημιουργηθεί στίβος μάχης για παιδιά σε συνεργασία του GameOver με τους “Μυρμιδόνες”

Στο πλαίσιο των προπονήσεων μας έχουμε εντάξει ένα ιδιαίτερο στίβο μάχης όπου οι μικροί αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να τονώσουν σημαντικά και χρήσιμα στοιχεία για την ανάπτυξη τους, μέσα από ασκήσεις ισορροπίας, ευλυγισίας, ταχύτητας και δύναμης” μας είπε ο κ.Κώστας Μαυροκεφαλίδης προπονητής των Μυρμιδόνων

Αν λοιπόν θέλετε να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας διασκεδάζοντας κάντε την ομάδα σας και καλέστε  στο 6979 634416

Ανοιχτά όλη μέρα (με ραντεβού) – facebook: Paintball-GAME-OVER

3 comments

  1. Giorgos Tsaridis Stavros Stavrou Κωνσταντινος Πατρας 😀

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *