“Πρώτα ο Πολίτης ”:Δεν θα επιτρέψουμε να διασύρετε υπολήψεις ανθρώπων

Από την δημοτική παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης” λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –“Πρώτα ο Πολίτης ”

ΚΟΥΦΑΛΙΑ -57100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η παράταξη μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει δημοσίως τις αναχρονιστικές μεθόδους της απερχόμενης διοίκησης, καθώς και κύκλων προσκείμενων σε αυτήν.

Με αφορμή γραπτά μηνύματα και αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας ,στηλιτεύουμε την τακτική της Διοίκησης να διακινεί ψευδώς, με φερέφωνα συγγενείς υποψήφιας συμβούλου της , ότι ο επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα ο Πολίτης ” και οι εκλεγμένοι της σύμβουλοι δεν έχουν ψηφίσει θετικά για την πρόσληψη 19 επιπλέον καθαριστριών για τα σχολεία του Δήμου μας .!

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όπως αρέσκεται ο απερχόμενος Δήμαρχος να λέει κατά την διάρκεια της θητείας του, αποδεικνύουμε με τα απαραίτητα έγγραφα ότι ουδέποτε η παράταξη μας ψήφισε αρνητικά για την πρόσληψη των 19 καθαριστριών .

Αντιθέτως, αυτό μας δίνει την ευκαιρία να αναδείξουμε, για άλλη μια φορά, την αστοχία και την μη σωστή πρόβλεψη των αναγκών για τα σχολεία του Δήμου, τη στιγμή μάλιστα που αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία τους.

Σήμερα που όλες και όλοι έπρεπε να είναι ήδη στις θέσεις τους, χωρίς ουσιαστική και πραγματική εκτίμηση των αναγκών των σχολικών μονάδων, που θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα, λάβαμε την υπ’αριθ.13657/05.09.2023 πρόσκληση για έκτακτο και ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ δημοτικό συμβούλιο , με την οποία μας ζητήθηκε ,να αποφασίσουμε εώς και την 6/9/2023 για την πρόσληψη 19 επιπρόσθετων καθαριστριών , γεγονός που και πράξαμε ως υπεύθυνη παράταξη.

Βέβαια, αυτή είναι μια προσφιλής τακτική για τον απερχόμενο Δήμαρχο, δηλαδή να καλύπτει τις δικές του αστοχίες και παραλείψεις κατηγορώντας άλλους, αλλά αδυνατώντας να αντιληφθεί τις πραγματικές δικές του ευθύνες.

Δεν θα επιτρέψουμε να διασύρετε υπολήψεις ανθρώπων, δεν θα επιτρέψουμε άλλους εκβιασμούς και άλλους εκφοβισμούς.

Δεν θα επιτρέψουμε να βυθίσετε στο σκοτάδι τις ζωές των συνδημοτών μας, όπως κάνατε για 4 χρόνια με τον τρόπο που διοικήσατε.

Δηλητηριάζετε την πολιτική ζωή του τόπου, δεν πάτε απλώς πίσω την πολιτική του, πάτε πίσω τις ζωές όλων μας!

Ενωμένοι, όλες και όλοι, θα αποτρέψουμε αυτήν την οπισθοδρόμηση και με σεβασμό σε όλους τους συνδημότες μας θα οδηγήσουμε το Δήμο μπροστά! !

Δείτε την απάντηση του δημάρχου Χαλκηδόνος ΕΔΩ