Πρώτα ο Πολίτης:Οι δημότες πρέπει να ενημερωθούν και να γνωρίζουν για το ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ

Οι δημότες πρέπει να ενημερωθούν και να γνωρίζουν για το ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ

Περιμένουμε με ανυπομονησία τον εκ νέου ορισμό της Ειδικής Συνεδρίασης σχετικά με τα πεπραγμένα στο ΚΕΚ Νεφέλη, όπως άλλωστε ζήτησε με δημόσια επιστολή του τις προηγούμενες ημέρες ο Συντονιστής Ενεργειών του ΚΕΚ Νεφέλη, παρά το γεγονός βέβαια ότι απουσίαζε από τη συνεδρίαση.

Διότι μέχρι σήμερα, η μοναδική απόφαση που έχει γνωστοποιηθεί στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, εδώ και 2,5 χρόνια αυτής της Διοίκησης, είναι το ‘ξεπούλημα’ του ποσοστού του Δήμου μας στο μετοχικό κεφάλαιο του ΚΕΚ Νεφέλη, δηλαδή περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Χαλκηδόνος. Μία απόφαση που έλαβαν ομόφωνα και οι τέσσερις (4) εκπρόσωποι του Δήμου μας στο ΚΕΚ Νεφέλη (κ.κ. Αναγνωστόπουλος, Βαινάς, Ταχτατζόγλου και Σαραφίδης), οι οποίοι συμμετέχουν πλέον κανονικά στη λειτουργία του.

Και όλα αυτά για ένα ευτελές ποσό (περίπου 3.000 ευρώ), χωρίς μάλιστα να έχει ερωτηθεί ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο, ως όφειλαν να κάνουν πριν την απόφαση.

Είμαστε ακράδαντα πεπεισμένοι ότι οι ίδιοι πρέπει να επιδιώξουν αυτή τη συνεδρίαση για να μας εξηγήσουν ποιες ήταν οι ενέργειες που κάνανε και τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που για 1η φορά συμμετέχουν στο Δημοτικό μας Συμβούλιο που δεν χρειάζονται ξενόφερτους γνωστικούς, υποβολείς, πατερίτσες ή δεκανίκια, αλλά είναι ένα Δημοτικό Συμβούλιο με γνώση που μπορεί αυτόνομα να κρίνει την τύχη του. Πολιτικές οντότητες και φωνές αδέσμευτες και ακηδεμόνευτες που εύλογα αναμένουν απαντήσεις και δεν θέλουν να αισθάνονται ότι πλήττεται το κύρος τους και το μέλλον τους μέσα από τέτοιες αποφάσεις και κυρίως το κύρος του Δήμου μας ,μα πάνω από όλα να ενημερωθούν και να γνωρίζουν όλοι οι δημότες μας .