“Πρώτα ο Πολίτης”:Άλλο ένα μεγάλο ψέμα του απερχόμενου δημάρχου κ. Αναγνωστόπουλου.

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άλλο ένα μεγάλο ψέμα του απερχόμενου δημάρχου κ. Αναγνωστόπουλου.

Στην πρόσφατη τηλεμαχία, δήλωσε ψευδώς πως στην επέκταση Κουφαλίων δεν κατασκευάστηκε δίκτυο αποχέτευσης και τόνισε πώς υπάρχει μόνο δίκτυο ομβρίων.

Δείτε το βίντεο

Δίκτυο αποχέτευσης ΥΠΑΡΧΕΙ και το γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι. Ο μόνος που δεν το γνωρίζει είναι ο κ.Αναγνωστόπουλος.

Είναι δυνατόν;

Επί τέσσερα χρόνια στη διοίκηση να μην γνωρίζει ακόμη ποιες δομές διαθέτει ο Δήμος;

Και θέλει να συνεχίσει για άλλα πέντε χρόνια;

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε ότι :

Το έργο της αποχέτευσης ακάθαρτων υδάτων της επέκτασης Κουφαλίων εκτελέστηκε σύμφωνα με το 22764/25-11-2011 έγγραφο με τίτλο <<Έργο: αποχέτευση ακάθαρτων υδάτων του υπόλοιπου τμήματος του συνοικισμού Δ.Δ. Κουφαλίων (επέκταση Κουφαλίων)>>.

Ακολούθως, έγινε δεύτερη εργολαβία με τίτλο “Συνδέσεις ιδιωτικών παροχών δικτύου αποχέτευσης του υπόλοιπου τμήματος του συνοικισμού Κουφαλίων (επέκταση Κουφαλίων)”, με αποπεράτωση την 1/10/2014.

Κατόπιν, ακολούθησε αίτημα ένταξης στο πρόγραμμα Φιλόδημος (υπ’αριθ. πρωτ. 17968/20-12-2018), το οποίο έγινε δεκτό από το Υπουργείο με απόφαση ένταξης στις 12 Μαρτίου 2019 (αρ.πρωτ. 17502):

<Κατασκευή αποχέτευσης ομβρίων στην επέκταση του οικισμού Κουφαλίων του Δήμου Χαλκηδόνος> ύψους 2.500.000€ στο πρόγραμμα Φιλόδημος.

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα άλλοι εργάστηκαν και όχι ο κ.Αναγνωστόπουλος για τη χρηματοδότηση που είναι το σημαντικότερο κομμάτι υλοποίησης ενός έργου.

Δεν έκανε αυτός το έργο.

Αυτή είναι η σωστή σειρά εκτέλεσης των έργων ενός νοικοκυρεμένου Δήμου και όχι πρώτα να γίνονται ασφαλτοστρώσεις και από πίσω να γκρεμίζουμε. Τί πιο ξεκάθαρο επομένως από την αλήθεια που μόλις παραπάνω περιγράφηκε με αδιάσειστα στοιχεία;

Το ερώτημα είναι ένα:

Ο απερχόμενος Δήμαρχος δεν γνωρίζει ποια έργα έχουν εκτελεστεί ή προβαίνει σε συνειδητά ψέμματα;

Είτε το ένα συμβαίνει, είτε το άλλο ή και τα δύο μαζί γίνεται προκειμένου να κρύψει την ανυπαρξία του έργου του, προσπαθώντας για ακόμη μία φορά να κοροϊδέψει και να ξεγελάσει.

Δεν μας αξίζει ένας δήμαρχος που δεν γνωρίζει, δεν μας αξίζει ένας δήμαρχος που λέει ψέμματα! Το συμπέρασμα είναι πλέον φανερό:

Επί των ημερών του δεν έγινε τίποτα, δεν έκανε τίποτα. Μόνο ψέμματα!