“Πρώτα ο Πολίτης”:Απάντηση δεν πήραν οι δημότες

Δελτίο τύπου “Πρώτα ο Πολίτης”

Απάντηση στην παράταξη Δύναμη Αναγέννησης -Νέα Αρχή

Καλοδεχούμενες οι προσωπικές επιθέσεις προς το πρόσωπο του κ.Μηντσιούδη. Άλλωστε, είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τους μειωτικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που απέδωσε ο κ.Αναγνωστόπουλος στους υποψήφιους της παράταξης μας.

Όλα αυτά βέβαια επιβεβαιώνουν τόσο την άγνοια, όσο και τον πανικό του απερχόμενου Δημάρχου. Περί της ουσίας όμως καμία αναφορά από την πλευρά του.

Τελικά υπάρχει αποχέτευση στην επέκταση Κουφαλίων ή όχι;

Απάντηση οι δημότες του Δήμου μας δεν πήραν!

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να επανέλθει ο Δήμος Χαλκηδόνος στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, αποκαλύπτοντας τα ψέμματα και την ανυπαρξία έργων του κ.Αναγνωστόπουλου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ –“Πρώτα ο Πολίτης ”

Τις τελευταίες μέρες ο κος Αναγνωστόπουλος στις ομιλίες του έχει καταφύγει σε χαρακτηρισμούς και προτροπές συγκρίσεων των συνδημοτών τους οποίους υπηρετεί ως δήμαρχος ανάλογα με το ποιον συνδυασμό στηρίζουν.

Αναφέρθηκε σε ¨πολιτικά απολιθώματα¨ και προφανώς καταδεικνύει πρώην δημάρχους που μας στηρίζουν στον αγώνα μας. Βέβαια ξεχνάει την λαϊκή αποδοχή και την προσφορά όλων αυτών των ανθρώπων στον τόπο τους που κατάφεραν  και έκτισαν ένα δήμο σχεδόν από το μηδέν και του άφησαν ταμείο 9.000.000€ μαζί με μία πλειάδα ενταγμένων και εξασφαλισμένων οικονομικά αναπτυξιακών έργων που ο ίδιος και η διοίκησή του ¨ξέχασε¨ στα συρτάρια….

Επίσης στην ομιλία του στον Άγιο Αθανάσιο στις 24/9/2023 είπε τα εξής:

“Σας ζητώ να κρίνετε και να συγκρίνετε το δικό μας ψηφοδέλτιο με ότι έχει παρουσιαστεί από τους άλλους.  Να συγκρίνετε το ήθος , τις γνώσεις, το τεχνοκρατικό πνεύμα, την εντιμότητα, την αξιοσυνη, την εργατικότητα, και την μαχητικότητα του καθενός…”

Ένας δήμαρχος οφείλει να είναι ενωτικός. Οφείλει να αναγνωρίζει την ποιότητα των συνδημοτών του ακόμη και αν αυτοί σήμερα βρίσκονται απέναντί του πολιτικά σε ένα άλλο ψηφοδέλτιο.

Ένας δήμαρχος θα πρέπει να σκέφτεται και έξω από τον εαυτό του, να δείχνει τον απαραίτητα σεβασμό σε κάθε μία και κάθε ένα συμπολίτη του που εκτίθεται στα κοινά με αγωνία για το αύριο του τόπου του.

Βέβαια ο κος Αναγνωστόπουλος μέσα στην ανασφάλειά του πλέον έχει αρχίσει να είναι επιθετικός προς όσους συμπολίτες μας ¨τόλμησαν¨ να είναι απέναντί του. Και αυτό από μόνο του είναι μία έμμεση δήλωση ήττας.

Τον καταλαβαίνουμε αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε στις  απαξιωτικές και διχαστικές δηλώσεις του.  Εμείς του απαντάμε πως είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των ανθρώπων που στηρίζουν και που συμμετέχουν ενεργά στο συνδυασμό μας.

Σεβόμαστε κάθε συμπολίτη μας που συμμετέχει στα κοινά του τόπου μας, ανεξάρτητα με το ποιον συνδυασμό στηρίζει.

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αυτή είναι η διαφορά μας.

Γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά πως στις 9 Οκτωβρίου θα κληθούμε να αλλάξουμε την πορεία αυτού του δήμου από την κατηφόρα που είναι σήμερα, σε μια δύσκολη αναπτυξιακή ανηφόρα. Και σε αυτήν την προσπάθεια για εμάς δεν περισσεύει κανείς. Ενωμένοι, διοίκηση και πολίτες θα πρέπει να βαδίσουμε στο μέλλον. Και αυτό θα πράξουμε.