“Πρώτα ο Πολίτης”:Παρουσίαση υποψηφίων (vid)

ΒΙΝΤΕΟ – ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17/9/2023 στο αμφιθέατρο Κουφαλίων ,η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων ,με την παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης ” και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Μαυρουδή Μηντσιούδη.

👀Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς ,πλήθος κόσμου χειροκρότησε ασταμάτητα τους υποψήφιους απο όλα σημεία του Δήμου μας .

1️⃣7️⃣6️⃣ Υποψήφιες και Υποψήφιοι μαζί με τον Υποψήφιο Δήμαρχο κο Μαυρουδή Μηντσιούδη έστειλαν μήνυμα ενότητας και δημιουργίας .

👤Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κος Μαυρουδής Μηντσιούδης μεταξύ άλλων τόνισε χωρίς να κρύψει και την συγκίνηση του, για το πόσοι πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι αγκάλιασαν αυτό τον νέο εγχείρημα ,όταν ξεκίνησε.Τον #επανασχεδιασμό του Δήμου μας ! “Η παρουσία σας εδώ μου δίνει δύναμη” είπε χαρακτηριστικά .

👥Την εκδήλωση τίμησαν , η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας κα Βούλα Πατουλίδου μέσω χαιρετισμού ,με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι κος Τσουκνιδάς Ιωάννης ,Νικόπουλος Αθανάσιος ,Μπίκος Ιωάννης και Δαικούδης Παναγιώτης . Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη “Αλληλεγγύη¨του Απόστολου Τζιτζικώστα κος Μπάνε Πρέλεβιτς ,Γκογκίδης Δημήτρης,Βιργινία Μπαλτατζή,Όλια Καρόζη-Βασιλάκη,Κοπαράνης Θεολόγος.

Με την παράταξη “Πράξεις για την Μακεδονία” του Χρήστου Παπαστεργίου ,η κα Μάρθα Γρηγοριάδου ,Κυριακίδης Στέφανος ,Πενίδης Ιωάννης και Στογιαννάρης Κωνσταντίνος .Και με την παράταξη “Για την ΑΛΛΑΓΗ στην ΠκΜ” του Γιάννη Μυλόπουλου ,κος Μηντζαρίδης Μηνάς .

🙏Ευχαριστούμε θερμά το #Ζαχαροπλαστείο_Γκινούδη για την ευγενική χορηγία του μπουφέ .

🙏Το μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σέ όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!

#Επανασχεδιάζουμε τον Δήμο μας !