Πρώτα ο Πολίτης:”Το αστειάκι παρατράβηξε, αλλά δυστυχώς δεν γελά κανείς πλέον με τόσα σκουπίδια”

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ-Δελτίο τύπου για τη διάδοση παραπλανητικών ισχυρισμών γύρω από το ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων

Επειδή το αστειάκι παρατράβηξε, αλλά δυστυχώς δεν γελά κανείς πλέον με τόσα σκουπίδια γύρω του, καλούμε τον κ.Αναγνωστόπουλο να σταματήσει άμεσα την καραμέλα του ότι δήθεν η παράταξή μας και η αντιπολίτευση εν γένει, εμποδίζουν τη σύναψη σύμβασης για την αποκομιδή των απορριμμάτων. Αντί να δαπανά τόση ενέργεια στην παραπλάνηση των δημοτών και στην εμμονή του προς το
πρόσωπο του κ.Μηντσιούδη (λες και είναι ο μοναδικός που του ασκεί κριτική για τα σκουπίδια), ας επικεντρωθεί στην εξεύρεση λύσης σε ένα πρόβλημα που άπτεται της δημόσιας υγείας και που ο ίδιος και μόνον ο ίδιος δημιούργησε, καθώς διοικεί με απόλυτη πλειοψηφία παντού.

Κ. Αναγνωστόπουλε, στο 2028 αναφέρεστε, στο 2017 πήγατε, ούτε ιστορικός είστε, ούτε μελλοντολόγος είστε, είστε Δήμαρχος και μάλιστα εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια. Πρέπει επιτέλους για μια φορά να αναλάβετε τις ευθύνες που σάς αναλογούν. Κουράσατε τον κόσμο με τις αερολογίες σας για να ξεφύγετε από την ουσία του θέματος.

Ως δημότες πρωτίστως και ως μέλη του Δημοτικού συμβουλίου ακολούθως, αναμένουμε λύσεις και απαντήσεις επί της ουσίας. Δεν ενδιαφέρει κανέναν συνδημότη μας το παρελθόν και οι μελλοντικές σας προβλέψεις, στην προσπάθειά σας να καλύψετε τα λάθη και την ανικανότητά σας.

Υ.Γ. Σεβόμενοι την ταλαιπωρία που βιώνουν οι συνδημότες μας και την κούραση που προκαλούν οι ανεδαφικοί διαξιφισμοί, δεν θα απαντηθεί καμιά επόμενη ανάρτηση, εκτός και αν θίγεται όντως το ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ